Kipaya iş başvurusunda bulunup görüşmeye çağırılan kimse var mı?

• Kullanıcı SpuSi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

SpuSi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bundan bir kaç hafta önce Kipa'nın market bölüme iş için başvurmuştum. Bu sabah görüşme için aradılar ve yarın görüşmeye gideceğim. İlk defa böyle kurumsal ve büyük bir yerle görüşeceğim için biraz heyecanlıyım. Telefondaki kişi sınav falan dedi ama sözlü falandır herhalde sınav dediği. Daha önce Kipa'ya görüşmeye gidip tecrübe kazanan arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi acaba? Ne soruyorlar ne diyorlar nasıl bir görüşme oluyor bunları bilerek gidersem en azından hazırlıklı olurum. Teşekkür ederim :)

Kendini ilerde nerde görüyorsun hedeflerin neler bize kendini anlat fasa fisolarını geçtikden sonra işe ihtiyacın olduğunu gerçekden işi istediğini belli et ben ben deme sürekli az ve öz konuş arada konuşmacının gözlerine bak bayansa fazla uzun süre bakma bacak bacak üstüne atıp oturma yayılma metrobüsde gider gibi kendinden eminol heyecan yapma :) daha önce kipaya girmedim migros koçtaş işe girdim birkerede boynerdi sanırım alındım hepsine çalışdım boyneri begenmedim gitmedim :)

sonra okuldu şeydi derken artık inşaatlarda proje peşinde ve bu yıl içinde 30 kişi ile görüşdüm firmaya alınacak kişileri seçmem istendi sonuç yukarda saydıklarımın çoğu işveren için önemliönce saygı sonra zeka sonra beceri :cool:....

hayırlı olur inşallah ;)

Merhaba arkadaşlar. Bundan bir kaç hafta önce Kipa'nın market bölüme iş için başvurmuştum. Bu sabah görüşme için aradılar ve yarın görüşmeye gideceğim. İlk defa böyle kurumsal ve büyük bir yerle görüşeceğim için biraz heyecanlıyım. Telefondaki kişi sınav falan dedi ama sözlü falandır herhalde sınav dediği. Daha önce Kipa'ya görüşmeye gidip tecrübe kazanan arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi acaba? Ne soruyorlar ne diyorlar nasıl bir görüşme oluyor bunları bilerek gidersem en azından hazırlıklı olurum. Teşekkür ederim :)

kipanın hangi bölümü için başvurdunuz market içinde çalışmak içinmi yoksa müdür amirlik gibimi ? test yaptıklarını biliyorum bir arkadaşımı sınava almışlardı. basit sorulardı.

Kendini ilerde nerde görüyorsun hedeflerin neler bize kendini anlat fasa fisolarını geçtikden sonra işe ihtiyacın olduğunu gerçekden işi istediğini belli et ben ben deme sürekli az ve öz konuş arada konuşmacının gözlerine bak bayansa fazla uzun süre bakma bacak bacak üstüne atıp oturma yayılma metrobüsde gider gibi kendinden eminol heyecan yapma :) daha önce kipaya girmedim migros koçtaş işe girdim birkerede boynerdi sanırım alındım hepsine çalışdım boyneri begenmedim gitmedim :)

sonra okuldu şeydi derken artık inşaatlarda proje peşinde ve bu yıl içinde 30 kişi ile görüşdüm firmaya alınacak kişileri seçmem istendi sonuç yukarda saydıklarımın çoğu işveren için önemliönce saygı sonra zeka sonra beceri :cool:....

hayırlı olur inşallah ;)
Anladım hocam umarım güzel geçer dediklerinizi aynen dikkate alacağım. Pek konuşmayı sevmem bir de heyecan yaparsan kendimi ifade etmekte zorlanırım ondan korkuyorum ben bir tek :)
kipanın hangi bölümü için başvurdunuz market içinde çalışmak içinmi yoksa müdür amirlik gibimi ? test yaptıklarını biliyorum bir arkadaşımı sınava almışlardı. basit sorulardı.
Market içinde hocam reyon görevlisi olmak için

Gideceğin yer alttarafı kipa rahat ol yeter önüne geleni alıyolar zaten

Gideceğin yer alttarafı kipa rahat ol yeter önüne geleni alıyolar zaten

Burası öyle değil hocam küçük bir ilçedeyim ve işsiz sayısı çok fazla kime sorsam Kipa'dan bir haber bekliyorum falan. Küçük ilçelerde böyle büyük iş kapısı olunca herkes yığılıyor malesef girmek zorlaşıyor.

Anladım hocam umarım güzel geçer dediklerinizi aynen dikkate alacağım. Pek konuşmayı sevmem bir de heyecan yaparsan kendimi ifade etmekte zorlanırım ondan korkuyorum ben bir tek :)

Market içinde hocam reyon görevlisi olmak için

kağıt üstünde sınav oluyor diye biliyorum genel kültür olsa gerek basit yani rahat ol heyecan yapmaya gerek yok olursa olur olmazsa hakkında hayırlısı olsun doğal ol yeter. sınavlar falan fasa fiso :)

Yanlış anlamada da altı üstü kipa demişsin ülkede o kadar insan işsiz iken böyle rahat konuşmak bilemedim sonuçta oradan bir çok insan para kazanıyor bir çoğumuz oradan alışveriş yapıyoruz.

Boşver hocam. Arkadaş belli ki iş konusunda bir zorluk yaşamamış ilerde görür altı üstü neymiş her önüne geleni alıyorlar mı :)

Boşver hocam. Arkadaş belli ki iş konusunda bir zorluk yaşamamış ilerde görür altı üstü neymiş her önüne geleni alıyorlar mı :)

Kesinlikle hocam ben öğrenciyim gerçi ama staj zamanlarında çok zorluk çekiyoruz onu geçtim kipa gibi mağazalar da çalışan insanları görüyoruz sabahtan akşama kadar orada ne şartlarda çalışıyorlar arkadaş ya hiç çalışmamış yada sabah 9 akşam 5 masa başı klimalı odada çalışmış ki böyle konuşabiliyor.

Ben sırf kendimi denemek için Zara(Inditex)'in görüşmelerine gitmiştim çok zorlu diyorlardı. 3 aşamadan oluşuyor hepsinide geçtim iş teklifide aldım ama zaten girmeyi düşünmemiştim. Farklı sektör tabi ama o zorlayıcı mülakatlardan deneyimlediğim kadarıyla. Kılık kıyafetin düzgün olsun, ciddi giyin (abartmadan), güler yüzlü ol(gevşek olma tabi) gerektiği kadarda ciddiyet. Kendinden emin ve enerjik bir şekilde konuş her türlü girersin.

Klasik aptal bir soru vardır ya neden biz diye işte onu kesin sorarlar.Bunu soranın ağzının ortasına vurma isteği oluşur hep içimde.Sanki Türkiye'de insanlar yüzlerce iş arasından iş beğeniyorlar da bir de bu gerzekler insanlara neden biz diye soruyorlar.

Bak yine sinirlendim.

3 yıl önce abim çalışmıştı.Gittiğinde kılık kıyafete önem veriyorlar.Birde sakalı keserek git.
Birde duvarlar ne renk diye cins bir soruları olabilir.Kesinlike arkana bakıp söyleme.Duvar önünde zaten.Direk söyle. :)

Kipaya girmek bile bu kadar zorlaştıysa vay ülkenin haline !

Cevap veren her arkadaşa teşekkür ediyorum. Umarım iyi geçer görüşmem :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri