Kira Artışını Kabul Etmedi Mahkeme 1 Yıl Sonra Tahliyesine Karar Verdi

Barınma, en temel insani haktır. Bu yüzden barınmak için ev satın almak isteyenler vergiden muaf tutulmalıdır. Eğer kişi kiraya vermek maksadı ile ikinci yahut üçüncü evini satın almak istiyorsa, o zaman katlamalı şekilde artacak düzeyde bir vergilendirmeye tabi tutabilirsiniz.

Barınma, en temel insani haktır. Bu yüzden barınmak için ev satın almak isteyenler vergiden muaf tutulmalıdır. Eğer kişi kiraya vermek maksadı ile ikinci yahut üçüncü evini satın almak istiyorsa, o zaman katlamalı şekilde artacak düzeyde bir vergilendirmeye tabi tutabilirsiniz.

Hocam tamamda kişinin ev alacak kadar parası yoksa ne yapacak? İlla bir kişiden ev kiralaması gerekiyor?

Hocam tamamda kişinin ev alacak kadar parası yoksa ne yapacak? İlla bir kişiden ev kiralaması gerekiyor?

Toki'nin aslı vazifesi neydi? Lüks konutlar yapıp, Araplar'a satmak mı?

Toki eğer anayasal vazifesini yerine getirseydi, hiç ev sahibi olmayan vatandaşların vergisiz ve uzun vadeli taksitler ödemesi kaydı ile konut sahibi olmasını sağlayabilirdi.

Tabii bir de, nüfus artış hızını frenlemek iktiza ediyor.

Yani bir insanın, ekonomik durumu yoksa ve doğacak çocuklara temin edebileceği bir istikbal mevcut değilse, o insanın ısrarla çocuk sahibi olmak istemesini anlayamıyorum.

Ayrıca milyonlarca sığınmacı da konuta olan talebi çok arttırdı. Hem ev fiyatlarını, hem de kira ücretlerini arşa çıkardı.

Toki'nin aslı vazifesi neydi? Lüks konutlar yapıp, Araplar'a satmak mı?

Toki eğer anayasal vazifesini yerine getirseydi, hiç ev sahibi olmayan vatandaşların vergisiz ve uzun vadeli taksitler ödemesi kaydı ile konut sahibi olmasını sağlayabilirdi.

Tabii bir de, nüfus artış hızını frenlemek iktiza ediyor.

Yani bir insanın, ekonomik durumu yoksa ve doğacak çocuklara temin edebileceği bir istikbal mevcut değilse, o insanın ısrarla çocuk sahibi olmak istemesini anlayamıyorum.

Ayrıca milyonlarca sığınmacı da konuta olan talebi çok arttırdı. Hem ev fiyatlarını, hem de kira ücretlerini arşa çıkardı.

Hocam ben söyleyeyim yakında amerika ve avrupadaki gibi oda kiralaması başlar.

Mesela benim akrabalarım ingiltere manchester da kalıyorlar.Adamların evin kirası tam 2400 sterlin.Mecbur ya 6 kişi kalıp kişi başı 400 sterlin kira veriyorlar yada 4 kişi kalıp 600 sterlin veriyorlar.Çok zor çünki evler uçmuş.Adam 1400 sterlin kazanıyor ev kirası 2400 sterlin.

Türkiyede böyle olacak yakında ele metropoller.Özellikle bekarlar artık oda kiralayacak

Hocam ben söyleyeyim yakında amerika ve avrupadaki gibi oda kiralaması başlar.

Mesela benim akrabalarım ingiltere manchester da kalıyorlar.Adamların evin kirası tam 2400 sterlin.Mecbur ya 6 kişi kalıp kişi başı 400 sterlin kira veriyorlar yada 4 kişi kalıp 600 sterlin veriyorlar.Çok zor çünki evler uçmuş.Adam 1400 sterlin kazanıyor ev kirası 2400 sterlin.

Türkiyede böyle olacak yakında ele metropoller.Özellikle bekarlar artık oda kiralayacak

Avrupada insanlar daha relax ve daha saygılı insancıl,bizde çbu kadar yaygınlaşması mümkün değil. Ayrıca ev sahipleri yada emlakçılar insafsız olduğu için 3-4 kişi kalıcaz diyince kirayı iyice uçurur.

Avrupada insanlar daha relax ve daha saygılı insancıl,bizde çbu kadar yaygınlaşması mümkün değil. Ayrıca ev sahipleri yada emlakçılar insafsız olduğu için 3-4 kişi kalıcaz diyince kirayı iyice uçurur.

Hocam o zaman tersine göç başlar

Artık ne olur bilemiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri