Kiracı Sorunumuz

Bence haneye tecavüzden polise veririm diyerek caydırmak mantıklı olabilir. Ama bu işleri polise taşımadan halletmek en iyisi sonuçta polise intikal edince olay kamu davasına da dönebilir adam hapis bile yatabilir. Sizi bu kadar sinirlendirmediyse bence karşılıklı anlaşarak yapmak daha doğru.

hocam evin tapusuyla amcanız / babanız size kira sözleşmesi versin.
bu sözleşmeyle evin elektrik su dogalgazını üstünüze alın
sonrada hepsini kapattırın. ( önce çok borcu varmı sorun )
en temiz çözüm bu :D

Harbiden bu tapu sizlerin üstüneyse bu adam elektrik suyu nasıl kullanıyor ya da 1 senedir elektrik suyu üzerinize almadınız mı? Eğer almadıysanız gidin arkadaş ben evi aldım diyin mütahitin üzerinedir kesin önceki ayların tapunuz ile evi ben aldım eski sahibine icra yollayın deyip geçin. Sonra da elektrik suyu arkadaşın dediği gibi kesin hatta doğalgaz vs varsa onları da yapın kış vakti başka ne yapabilecek ki? Evin fotolarını da çekin tarih belirterek 2 gün sonra eve zarar vermeye kalkarsa 2 şahit ile suçu adamın üstüne yıkmak için kanıtınız olsun elinizde.

Harbiden bu tapu sizlerin üstüneyse bu adam elektrik suyu nasıl kullanıyor ya da 1 senedir elektrik suyu üzerinize almadınız mı? Eğer almadıysanız gidin arkadaş ben evi aldım diyin mütahitin üzerinedir kesin önceki ayların tapunuz ile evi ben aldım eski sahibine icra yollayın deyip geçin. Sonra da elektrik suyu arkadaşın dediği gibi kesin hatta doğalgaz vs varsa onları da yapın kış vakti başka ne yapabilecek ki? Evin fotolarını da çekin tarih belirterek 2 gün sonra eve zarar vermeye kalkarsa 2 şahit ile suçu adamın üstüne yıkmak için kanıtınız olsun elinizde.

Ev amcam ile babam üzerine onlarda ilk 2-3 ay elden verince pek uğraşmamışlar . Sonra da adam oyalamaya başlayınca şimdi bana söylediler .
Dediğiniz hiç aklıma gelmemişti ama mantıklı cidden . Faturaları üstüme alıp kapatıcam kullanamıcklar mantıklıymış :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu tur isler aceleye gelmez, 3-5 ay surebilir yasal olarak cikartmaniz.
Daha fazla zaman gecirmeden ihtarname gonderin bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri