Kiralik Araba Tavsiyesi

Rammstein

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar,

Bu yil izin surem kisitli oldugu icin ucakla Turkiyeye gelmeye karar verdim.
Dolayisiyla 22-23 gunlugune bir araba kiralamam gerekicek.
Hic problem cikarmicak,yok kaza yaptin, yok burasi cizildi, surasi bozuldu vss. gibi seylerle beni ugrastirmicak.Sabiha gokcenden teslim alip yine sabiha gokcene geri alacak.En fazla 1 yasinda orta sinif 5 kisilik diesel bir araba kiralamak istiyorum. Aradigim sartlar dahilinde onerebileceginiz guvenilir, problemsiz bir sirket tavsiye ederseniz sevinirim.

Ek olarak, tablet,laptop ve cep telefonu icin internet lazim. Nereden hangisi alinir?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,

Bu yil izin surem kisitli oldugu icin ucakla Turkiyeye gelmeye karar verdim.
Dolayisiyla 22-23 gunlugune bir araba kiralamam gerekicek.
Hic problem cikarmicak,yok kaza yaptin, yok burasi cizildi, surasi bozuldu vss. gibi seylerle beni ugrastirmicak.Sabiha gokcenden teslim alip yine sabiha gokcene geri alacak.En fazla 1 yasinda orta sinif 5 kisilik diesel bir araba kiralamak istiyorum. Aradigim sartlar dahilinde onerebileceginiz guvenilir, problemsiz bir sirket tavsiye ederseniz sevinirim.

Ek olarak, tablet,laptop ve cep telefonu icin internet lazim. Nereden hangisi alinir?

Rezervasyon yaptırırken sakın yurtdışından geliyorum deme, çünkü en hurda arabayı sana verecekler, hele birde gece gelmişsen ipe ipe kabul ediyorsun.

Geçen yıl aynı hataya düştüm, çoluk çocuk geldik sabahın beşinde anlaşdığımız arabadan eser yok, valizler sığmadı, araba hurda bir clio. Ne rahatlık var nede güven. Kaç defa yolda kaldım tatilimim boyunca. En sonunda Fethiye girişinde fren tutmadı ve kaza yaptım. Bir sürü işle uğraştım. Kısaca tatilim mahvoldu.

Kredi kartı yetmiyor gibi birde senet çıkarmışlar. Sakın imzalama, aracı teslim ettiğin zaman senet ofiste biz imha ederiz diyorlar. Büyük firmaların birisine git, Avis vs gibi ve kesinlikle araç garantisi al.

araç kiralamada kesinlikle büyük şirketlerden almak lazım,maalesef ülkemizde bu işi yapan ya da yaptığını zanneden garip insanlar var, avis öneririm benim personel 2 defa arabayı kullanılmaz hale soktu arabayı aldılar bir de yeni araç getirdiler sağolsunlar :) bir tane daha var aklıma gelmiyo ha bir de araç eski tip clio olmasın eyvallah az yakıyor ama güvenlik yok 100 den sonra sıkıntı yapar :D

Oneriler icin Tesekurler, bir gurbetci forumunda herkesin tavsiye ettigi bir sirketten kiralicam galiba. Azonce telefon ettim kredi karti ve senet olayinin olmadigini soylediler.Zaten ucak sabah 11h00 gibi iniyor.Eski bir araba falan gelirse almam.

https://www.cizgirentacar.com

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri