Kırlangıç Riviera Zeytinyağı 5 lt 99.90

Riviera zeytinyağının ZEYTİNSEL bir özelliği kalmıyor neredeyse, işlem görürken bir çok bileşenini kaybediyor, tadı da normal bir zeytinyağı tadında olmuyor, normal ayçiçek yağı gibi tadı olur kokusu dahi yok denecek kadar az.

Sebebi ise 200c üzerinde fırınlanma işlemi, ısıl işlem ile yağı çıkarıldığı için litre başı daha fazla ve kolay ama içerik bakımından çok zayıf oluyor.

salataya riviera yağı dökeceğime motor yağı dökerim daha iyi

bizzat en dip üretici olan köylünün zeytini sıktırıp , 5 litrelik pet bidona koymasının maliyeti 1 litre için 21 tl. bugun bizzat akrabamız olan 1.el köylüden 50 litre aldım. 5er litrelik pet bidon halinde. kilosu 25 tl den. riviera ise 5 litresi 99 tl, bu 99 tl ninde %38 vergi (%18i kdv+ %20 gelir vergisi). yani 5 litreyi 62 tlye maal ediyolar. artık nasıl bir zeytinyağıdır varın siz hesap edin.

Son düzenleme:
zeytinyağın zeytinyağı olabilmesi için soğuk sıkım olması zorunlu diye biliyorum. Bir de kaliteli olanının asit oranının çok düşük olması gerek. Sabahları 0.5 asit oranı olan zeytinyağı içerim mutlaka bir kaşık. Tadı çimen gibi, bambaşka.

Gel Gel Gemlik sıkma zeytin yağı burda :) inanın fiyatları bilmiyom gemlikte yaşıyorum kayınvalidem sağolsun gönderiyo ayda 5 litre felan ama alacak varsa yada seneye taze taze sıktırmak isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Gel Gel Gemlik sıkma zeytin yağı burda :) inanın fiyatları bilmiyom gemlikte yaşıyorum kayınvalidem sağolsun gönderiyo ayda 5 litre felan ama alacak varsa yada seneye taze taze sıktırmak isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Ücretsiz temin ediyorsan aylık 200tl kadar masraftan kurtulmuş oluyorsun yat kalk dua et :D

Ben kara cuma da 10 teneke almıstım. Tanesini 50 Tl den almıştım. Normal bir ayçicek yağında daha şağlıklı bence. Sıcak yemeklerde kullanıyoz

Ücretsiz temin ediyorsan aylık 200tl kadar masraftan kurtulmuş oluyorsun yat kalk dua et :D

8 yıllık evliyim 1 defa gittim zeytin toplamaya 😃 yağımda geliyor zeytinimde gemlik umurbey den kız aldık gelecek tabi 😄😄 kırması selesi havuz zeyini şükür

böyle ürünlerin forumda reklam gibi paylaşılması doğru bulmuyorum. heleki ne olduğu belli olmayan ürünlerin. fabrikalar bu yıl üreticiden yağı 28 tl den aldı.. bu fiyatlara imkansız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri