Kırpılan videomu daha cok izleniyor yoksa çerçevelimi

• Kullanıcı Karacabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Karacabey

Kayıtlı Üye
Biraz beyin fırtınası yapalım dedim gördügüm kadarıyla kırpılan videolar çerçeve eklenenlere göre daha cok izleniyor ilgi görüyor hatta öle sahneler varki videonun kırpıldıgını bile anlayamıyorsun yazı vesaire geçmedigi sürece çerçeve görüntü kirliligine benzer sonuc çıkarmakta olup bu bir çok izleyici tarafından istenilmemektedir sizinde fikirlerinizi alalım arkadaslar

çerçeveli videolara flag basıyolar genelde ve izlenmiyor kırpılmış tam ekran videolar izleniyor ama

Çizgi film ise çerçeve

film ise kırpılan

ikiside flag ile 1 veya 2 hafta sonra spam,topluluk ile patlıyor.

2side izlenir sen bakma flag diyen arkadaşlara yeterki abartma 2sinide gidip %50 kırpar birde kepaze bir çerceve eklersen herkes flaglar tabi

Dün hızlandırılmış film izlemişim yarısında fark ettim :D yapan arkadaşın eline sağlık :)

Film adı verip ifşa etmeyelimde eski bir film :)

bende çok yeni bi film editlemiştim hızlandırıp benim video 40k izlendi :D sonra vds den videom silindi vds yi taşıdılar ondan dolayı o gün videoma telif geldi video çöp oldu yani sonra geçen gün baktım benden indirmişler videoyu biri 200k diğeri 350k izlenmiş :D

neyse anladın sen onu...

Sen yüklede izleyen izler flag atanlar izleyenlerden çok başkasını çekemeyenler.

Arkadaşlar konu ile alakasız fakat, Benim bir kanaımda 3 videom toplamda 30 beğenmedim ve flag almış durumda,, bu video kanalı ne zaman patlar? patlarsa hesaba etki edermi diğer kanallarada?

yada adsense zarar görürmü?

videyomu sileyim, yoksa komple kanalımı? yoksa dursunlar mı?

Teşekkürler.

al videoyu gizliye al beklemede kalsın topluluktan gider yoksa para kazanma diger adsense baglı kanallarınada etki eder para kazanmaları kapanır

bende güün boyu bu konuyı düsündüm .kırpılmalar rahatsız etmiyo milleti yüzde 40 bile olsa anlamıyolar

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] filmleri camtasia da mı hızlandırıyorsunuz hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri