Kış Uykusu' ndan bir Replik

RocKSceN

Kayıtlı Üye
“Karşımızdakini olduğu gibi görmeyip onu tanrılaştırmak; sonra da sanki böyle bir tanrı olabilirmiş de olmuyormuş diye ona kızmak. Bana biraz haksızlık etmiyor musun?”

çok anlamlı geldi paylaşayım dedim :D manitası olanlar bunu koz olarak kullanabilir :D

Bu lafı anlamak için 3-5 kez okumak lazım herhalde.
İyiki böyle antin kuntin filmleri izlemiyorum.
:D

Güzel bir replikmiş. Filmi bulup seyredeyim bende. :)

Güzel bir replikmiş. Filmi bulup seyredeyim bende. :)

Dün gece izledim bende film 3 saat 17 dakika sürüyo ve çok sakin bir film.
Ama tüm film bu gibi repliklerle dolu. Uluslararası başarıya sahip.
Altın Palmiye kazanmış 2014 yılında (Cannes' in en büyük ödülü) Türkiye' de 2 tane var :)

Çok saçma geldi bana pek bişey anlamadım birkaç kez okumama rağmen

Benim için kıstas OSCAR gerisi faso fiso.
Altın palmiye denen oluşumun %95'i siyasi, gerisi lobi cart-curt.
Ne kadar antin kuntin film varsa, Başyapıt diye ödüllendiriyorlar.
:D

Olabilir :D Öyle hareketli bir film değil zaten sadece derin anlamlar var.
Replik hoşuma gitti paylaştım :D

bence hiç bir anlamı yok bu sözün. :)
sadece anlaşılamadığı için kendi kendine gizemli bir hava yaratıyor. :)

bir repliğe bakıp izlemeyeyim nette baktı puanlar yorumlar güzel ama izlemek nasip olmamıştı filmi önerir misiniz

bir repliğe bakıp izlemeyeyim nette baktı puanlar yorumlar güzel ama izlemek nasip olmamıştı filmi önerir misiniz

Film dram filmi. Yavaş yavaş işleyip 3 saat 17 dakika sürüyor.
Ama her dakikası anlam içeriyor. Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Melisa Sözen, Nejat İşler gibi oyuncular var ama böyle oyunculuk görmedim.
Böyle filmler seviyorsan öneririm yoksa sıkılırsın.

“Karşımızdakini olduğu gibi görmeyip onu tanrılaştırmak; sonra da sanki böyle bir tanrı olabilirmiş de olmuyormuş diye ona kızmak. Bana biraz haksızlık etmiyor musun?”

çok anlamlı geldi paylaşayım dedim :D manitası olanlar bunu koz olarak kullanabilir :D

güzel paylaşım. Film gerçek sinema filmidir. maalesef çoğumuz beğenmeyecektir. çünkü alışılmış filmlerin dışındadır.

süresi 3 saat kadardır ve diyaloglarla doludur. sanat filmidir. ödül almasına rağmen sinema salonları bu filmi sevmemiştir. çünkü süre uzundur ve ilgi azdır.

sinema tutkunu bir kız arkadaşımla izlemiştik. film boyunca sıkıldı offladı poffladı.
ama sonra nuri bilge ödül aldıkça o da facede filmi övmeye başladı. bu da ayrı bir konu tabii :)

güzel paylaşım. Film gerçek sinema filmidir. maalesef çoğumuz beğenmeyecektir. çünkü alışılmış filmlerin dışındadır.

süresi 3 saat kadardır ve diyaloglarla doludur. sanat filmidir. ödül almasına rağmen sinema salonları bu filmi sevmemiştir. çünkü süre uzundur ve ilgi azdır.

sinema tutkunu bir kız arkadaşımla izlemiştik. film boyunca sıkıldı offladı poffladı.
ama sonra nuri bilge ödül aldıkça o da facede filmi övmeye başladı. bu da ayrı bir konu tabii :)

Yani... Dediğin gibi herkes beğenmez. Belli bir düzeyi var filmin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri