Kısa süreliğine 9tl ye lisanslı & renkli & responsive Gökkuşağı temasına sahip olun !

Filmania temasını DLE için uyarlayabilirmisiniz ?
Yapılabilirse fiyat bilgisi istiyorum

dostum skypeden goruselım bana cok tema lazım oluyor

Skype : sovetski927 fakat malesef çok kullanmıyorum, siz codecloude.com üzerinden canlı iletişime geçebilirsiniz

yabancı içerik çalışacaklar için gökkuşağı simgesi eşcinsellerin sembolu ve yurtdışında bunu bilmeyen yok bu tema insanlara o anlamda mesaj verebilir bu iyi mi olur kötü mu olur bilemem ama bilginize sunmak istedim

Sadece temanın ismi gökkuşağı, simge o değil, ama ona kalırsa yabancılardada gökkuşağı ( rainbow ) diye birşey mevcut yani onunla bunun arasında yerle gök kadar fark var bunu nerden çıkardınız anlamadım :)

---------- Spam Engelliyici 00:07 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------

Filmania temasını DLE için uyarlayabilirmisiniz ?
Yapılabilirse fiyat bilgisi istiyorum

Özel script yapmıyoruz malesef fakat uyarlarsak onuda herkese açık şekilde satacağız, ama sırf sizin için uyarlamaya başlarsak düşünmem gerekir, p.m göndereceğim bununla alakalı

Hem paralı olacak hemde telif yazısı silinmeyecek :)

Şuan temayı lisansı ile birlikte kullanan 10 dan fazla kişi var, telif yazısı sizi rahatsız ediyorsa kendi temanızı yapa bilirsiniz Berat bey. "Neden fiyatı düşük acaba" sorusunu kendinize sormanızı öneririm + telif yazısı ÇOOK BÜYÜK BİR PROBLEM olsaydı r10 vbulletin yazısını çoktan kaldırırdı :)

İyi forumlar efendim

Şuan temayı lisansı ile birlikte kullanan 10 dan fazla kişi var, telif yazısı sizi rahatsız ediyorsa kendi temanızı yapa bilirsiniz Berat bey. "Neden fiyatı düşük acaba" sorusunu kendinize sormanızı öneririm + telif yazısı ÇOOK BÜYÜK BİR PROBLEM olsaydı r10 vbulletin yazısını çoktan kaldırırdı :)

İyi forumlar efendim

9 tl mi verip temanızı almam zaten merak etmeyin satış baltalama olarakta algılamayın. Kendi temamıda yapmam, yaptırırım.:rolleyes: Lisanstan kastım parasıyla aldığım bir temayı kullanacağım sitemin altında neden size link çıkışı veriyim ki?
Teşekkürler sizede iyi forumlar.

Hem paralı olacak hemde telif yazısı silinmeyecek :)

9 tl mi verip temanızı almam zaten merak etmeyin satış baltalama olarakta algılamayın. Kendi temamıda yapmam, yaptırırım.:rolleyes: Lisanstan kastım parasıyla aldığım bir temayı kullanacağım sitemin altında neden size link çıkışı veriyim ki?
Teşekkürler sizede iyi forumlar.

Malesef 9 tl versenizde alamazsınız çünkü eski ( wordpress`e uyarlanmamış hali ) 9 tl fiyatına satılıyordu, şimdi wp uyarlı olduğu için 25 tl. Sizin dışınızda tüm müşterilerimiz bizden memnun, birgün sizide bekleriz :)

İyi günler

Malesef 9 tl versenizde alamazsınız çünkü eski ( wordpress`e uyarlanmamış hali ) 9 tl fiyatına satılıyordu, şimdi wp uyarlı olduğu için 25 tl. Sizin dışınızda tüm müşterilerimiz bizden memnun, birgün sizide bekleriz :)

İyi günler

Neden olmasın birgün mutlaka karşılaşırız :) Kolay gelsin, iyi satışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri