Stoklarımız günceldir, kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dün gece sipariş verdim sabah aktif etmişler , ilk izlenim itibariyle makinanın performansı çok iyi.Ayrıca satıcı arkadaşta baya ilgili.Teşekkürler.
1 senedir çalışıyorum ve çok memnunum. İşinde çok ilgili ve yardımsever bir kişidir. hayırlı satışlar
pro-dc sipariş geçildi..
Arkadastan bi adet sunucu alındı baya ilgili bi arkadas daha evvelden baska bi firmayı önermiştim ve daha sonra pişman oldum herkesten özürdiledim tekrar acıklama yaparak o konuya.Onda biraz fevri davrandım ve ilk 2-3 gun içinde acıklama yapmıstım o zaman fakat kimseyi yanlış yönlendirmemek için bu arkadastan aldıgım sunucuyu bilerek 1 hafta kullanıp ondan sonra acıklama yapmak istedim dedigim gibi ilgili ve işini bilen birisi bu arkadas. umarım uzunca bi süre tam istedigim gibi bi sunucu buldugum bu arkadasla calışırım.
Gayet ilgili bi firma beraber cok calısmıstık konuyu görünce yazmak istedim
Sistemin ve sunucunun hızından çok memnunum, kendileri çok ilgili. Teşekkürler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.