Kısa Süreliğine -Büyük İndirim..! İ7 Serisi + 32 GB RAM+2 TB HDD+1 Gbps Port+Almanya Lokasyon 125 TL - GalaxyShell İnternet Teknolojileri

Kampanya dahilinde elimizde bulunan 1 adet PRO-DC Paketi mevcuttur.

KAMPaNYA BİTMİŞTİR, Hizmetlerimizden yararlanan tüm müşterilerimize teşekkür ederiz. Yakın zamanda yapacağımız kampanyaları takip etmenizi rica ederiz.

Son 1 stok için son 1 kişi bekliyoruz.

Merhaba değerli Ytpara üyeleri ,

Kampanya bitmiştir dedik ancak yoğun istek üzerine kampanyayı devam ettirme kararına vardık. Kampanyamız devam etmektedir. Kampanyamızdan yararlanabilirsiniz. Kampanya birbirimizi daha iyi tanıyabilmek amaçlı yapılmıştır.

Son düzenleme:
Dün gece sipariş verdim sabah aktif etmişler , ilk izlenim itibariyle makinanın performansı çok iyi.Ayrıca satıcı arkadaşta baya ilgili.Teşekkürler.

Dün gece sipariş verdim sabah aktif etmişler , ilk izlenim itibariyle makinanın performansı çok iyi.Ayrıca satıcı arkadaşta baya ilgili.Teşekkürler.

Hizmetinizi güle güle kullanın, asıl ilginizden ötürü biz teşekkür ederiz.

Kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor. Stoklarımız günceldir. Paketlerimiz render canavarı olup istediğiniz gibi performans testine sokabilirsiniz. Gelen olumlu dünüşlerin bir çoğu konu başlığımız altında hizmet alan kişiler tarafından dile getirilmiş , kimiside diğer platformlardan hizmet alan kişiler tarafından dile getirilmektedir.

Performans arıyorum ama fiyatıda makul olsun diyorsanız...Buyrun daha ne bekliyorsunuz? :)

1 senedir çalışıyorum ve çok memnunum. İşinde çok ilgili ve yardımsever bir kişidir. hayırlı satışlar

1 senedir çalışıyorum ve çok memnunum. İşinde çok ilgili ve yardımsever bir kişidir. hayırlı satışlar

Umarım uzun yıllar çalışmak nasip olur, güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor.

Gayet ilgili bi firma beraber cok calısmıstık konuyu görünce yazmak istedim

pro-dc sipariş geçildi..

Hizmetinizi güle güle kullanın, teşekkür ederiz.

Arkadastan bi adet sunucu alındı baya ilgili bi arkadas daha evvelden baska bi firmayı önermiştim ve daha sonra pişman oldum herkesten özürdiledim tekrar acıklama yaparak o konuya.Onda biraz fevri davrandım ve ilk 2-3 gun içinde acıklama yapmıstım o zaman fakat kimseyi yanlış yönlendirmemek için bu arkadastan aldıgım sunucuyu bilerek 1 hafta kullanıp ondan sonra acıklama yapmak istedim dedigim gibi ilgili ve işini bilen birisi bu arkadas. umarım uzunca bi süre tam istedigim gibi bi sunucu buldugum bu arkadasla calışırım.

Önerileriniz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, güle güle kullanın.

Gayet ilgili bi firma beraber cok calısmıstık konuyu görünce yazmak istedim

Teşekkür ederiz hocam, umarım daha uzun yıllar beraber çalışırız.

Kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor. Stoklar güncel ve sizleri bekliyor. Bu fırsatı kaçırmayın...!

Sistemimize kredi kartı ile online ödeme yöntemi eklenmiştir. Artık ürünlerinizi 3D güvenlik sistemi ile kredi kartınızla yapabileceksiniz.

Sistemin ve sunucunun hızından çok memnunum, kendileri çok ilgili. Teşekkürler.

Sistemin ve sunucunun hızından çok memnunum, kendileri çok ilgili. Teşekkürler.

Memnuniyetinize çok sevidim hizmetinizi güle güle kullanın. Biz teşekkür ederiz.

Evet hiç tahmin edemiyeceğiniz performansı yakalayacaksınız, hemde bu fiyata bu özelliklerde. Sizlerde bu fırsattan istifade edebilirsiniz.

Kredi Kartı ile Güvenli 3D Online Ödeme Sistemi mevcuttur. Bu sistemde kredi kartınız ve banka hesap kartlarınız ile online ödeme yapabilirsiniz. EFT/HAVALE devrine son.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri