KISA SÜRELİĞİNE İNDİRİM!! - Tam Ekran Dünya Geneli Geçme Botu Satılıktır! ÇOK UYGUN FİYAT ( Taktik + Özel Yazılım )

• Kullanıcı thrayler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

thrayler

Moderatör
Merhaba arkadaşlar. Uzun uğraşlar sonucu bulduğum ve kodlamasını yaptırdığım yazılımı satıyorum.

GÜNCELLEŞTİRMELER:

- Ses engeli geçme eklendi..
-Programa İNTRO OUTRO ekleme özelliği gelmiştir.

-------------------------------------------------------------------------------------------

- Yazılım da dünya geçme taktiğinin yanında baştan sonran süre kesme ve hızlandırma yapma gibi özelliklerde mevcuttur ses ENGELİNİ GEÇMEK ve intro outroları kesmek için bunu yapabilirsiniz.

- Yazılımda 3 adet ayar mevcuttur ve bu ayarlar ile oynayarak hemen hemen her türlü içeriği geçebilirsiniz. Sabit bir ayar yoktur. KOD BİLGİSİ GEREKMEDEN SADECE DEĞERLER GİREREK BU ayarlar ile her türlü engeli geçebilirisinz. İçeriğe göre ayarlar bazen değişmektedir.

- Render süresi başka bir işlem yapmazsanız kısadır tabi makina özelliklerinize göre değişmekle birlikte 40dk lık bir video 10-15dk (pc hızına göre değişir ) arası sürmektedir.

- Yazılımı alan kişiye benim uzun ugraşlarla buldugum ve çogu içerikte geçtiğim ayarlar da verilecektir.

- Yazılımı alan kişiye kullanımı ve değerlerin ne işe yaradığı anlatılacaktır.

- Ses için hızlandırma ve baştan sondan kesme dışında herhangi bir değişiklik yapılmaz ancak bu da eklenecek..

- Yazılımda videoları toplu şekilde ekleyebilirsiniz. Videoların her birinin başında işlenen süre ve kalan süre görünmektedir ilerleme durumunu anlamanız için.

- ".mp4", ".mkv", ".avi", ".wmv", ".flv", ".mov" uzantılarını destekler.

- Yazılımın tüm hakları bana aittir dağıtılması ve satışı kimse için söz konusu değilir.

- %100 her içerikten geçeceğinin garantisini malesef veremem bunu kimse veremez zaten ama geçmese bile değerlerle oynayarak mutlaka geçersiniz. %90 geçti şuana kadar engelden sadece 1 içerikte takıldım onunda 15 saniyesinde sadece.

- Yazılımı alan kişiye bu işlemi yapan ekstra olarak fmpeg kodu da verilecektir. Bu kodu çalıştırıp istediği işlemi yaptırabilir.

- Yazılım alındıktan sonra alan kişi göreceği için iade söz konusu değildir.

- kategori ile takas işi bitmiştir teklif etmeyiniz.

- Taktik + yazılımı sadece yazılım fiyatına satıyorum. Taktiği bilip program yaptırmaya kalksanız emin olun daha fazla ücrete yaptırırsınız yazılımcı arkadaşlara sorabilirsiniz en basit bir program kaça yazılıyor..

- Demo ve referans kesinlikle istemeyiniz.

Fiyat SADECE 1500TL'dir binlerce tl vermenize gerek yok YTPARA için kıyagımdır yazılım ve emek parmı istiyorum sadece taktiği parayla satmıyorum bu kadar ucuza böyle bir yazılım alamazsınız.

GÜNCELLEŞTİRMELER:

- Ses engeli geçme eklendi..
-Programa İNTRO OUTRO ekleme özelliği gelmiştir.

Referanslar:

[MENTION=9073]thrayler[/MENTION] hocamla birlikte çalışma imkanı buldum. kendisi hayatta gördüğüm en efendi ve güvenilir insanlardan biridir. programı aldım ve şu an kullanıyorum. testlerim sonucu geçemediği engel yok gibi duruyor. efsane diyebilirim.zamanında böyle sistemler için binlerce lirasını döken biri olarak parasının hakkını fazlasıyla veren bir yazılım diyebilirim. hiç üşenmeden en ufak sorunda hocamın yardımcı olması da cabası. hayırlı satışlar dilerim

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Uzun uğraşlar sonucu bulduğum ve kodlamasını yaptırdığım yazılımı satıyorum.

- Yazılım da dünya geçme taktiğinin yanında baştan sonran süre kesme ve hızlandırma yapma gibi özelliklerde mevcuttur ses ENGELİNİ GEÇMEK ve intro outroları kesmek için bunu yapabilirsiniz.

- Yazılımda 3 adet ayar mevcuttur ve bu ayarlar ile oynayarak hemen hemen her türlü içeriği geçebilirsiniz. Sabit bir ayar yoktur. KOD BİLGİSİ GEREKMEDEN SADECE DEĞERLER GİREREK BU ayarlar ile her türlü engeli geçebilirisinz. İçeriğe göre ayarlar bazen değişmektedir.

- Render süresi başka bir işlem yapmazsanız kısadır tabi makina özelliklerinize göre değişmekle birlikte 40dk lık bir video 5-10dk arası sürmektedir.

- Yazılımı alan kişiye benim uzun ugraşlarla buldugum ve çogu içerikte geçtiğim ayarlar da verilecektir.

- Yazılımda videoları toplu şekilde ekleyebilirsiniz. Videoların her birinin başında işlenen süre ve kalan süre görünmektedir ilerleme durumunu anlamanız için.

- İstediğiniz videoyu verirseniz deneme yapabilirim ( mickey mause, batman, tom ve jery, sünger bob gibi çizgi filmlerde deneme yapılmış ve geçiş sağlamıştır )

- Yazılımın tüm hakları bana aittir dağıtılması ve satışı kimse için söz konusu değilir.

- Yazılımı alan kişiye bu işlemi yapan ekstra olarak fmpeg kodu da verilecektir. Bu kodu çalıştırıp istediği işlemi yaptırabilir.

- İyi bir kategori ile takas yapıcam. Gerisi için satılacaktı çöp olmaması adına sadece 5-10 kişiye satışı yapılacaktır..

- Taktik + yazılımı sadece yazılım fiyatına satıyorum. Taktiği bilip program yaptırmaya kalksanız emin olun daha fazla ücrete yaptırırsınız yazılımcı arkadaşlara sorabilirsiniz en basit bir program kaça yazılıyor..

- EKSTRA HEDİYE! YİNE FMPEG KODU İLE YAPTIRDIĞIM BURADA BİR ARKADAŞIN PAYLAŞTIGI ÇERÇEVE İLE DÜNYA GENELİ GEÇME BOTUNA EKLETTİRDİĞİM EKSTRA ÖZELLİKLİ SİSTEMİ DE HEDİYE EDİCEM ONUDA KULLANABİLİRSİNİZ SES VE DÜNYA ENGELİNİ %90 GEÇİYOR ÇERÇEVE İLE, BUNA EKSTRA EKLEDİĞİM ÖZELLİK İLE BAŞINA VEYA SONUNA İNTRO OUTRO EKLENMESİ.

bu ekstra yazılımdan görüntü: https://hizliresim.com/FhJurr

Fiyat SADECE 600TL'dir binlerce tl vermenize gerek yok YTPARA için kıyagımdır yazılım ve emek parmı istiyorum sadece taktiği parayla satmıyorum bu kadar ucuza böyle bir yazılım alamazsınız.

https://hizliresim.com/zrF1pQ

[MENTION=13383]Alper38[/MENTION] içerik karsılıgı takas varms sanrm işine yararsa anlaşırsanız!

örnek bi video olsa daha güzel olurdu atıyorum videonun 15 saniyesini görüntüleyip sonra aradaki 45 saniyeyi yok sayıyor mu yahut ses kayması ses bozukluğu gibi şeyler var mı vs almayı düşünen kişi örnek bikaç dakikalık videodan daha iyi karar verecektir. haricen ne kadar süredir kullanımda, 2-3 ay sonra çalışıp çalışmayacağı belli mi vs.

bu arada fiyat çok uygun yt işleriyle ilgileniyor ve para kazanmayı açtırma yollarına kafa yormuş olsam alırdım. pinterest takılıyoruz şu ara

örnek bi video olsa daha güzel olurdu atıyorum videonun 15 saniyesini görüntüleyip sonra aradaki 45 saniyeyi yok sayıyor mu yahut ses kayması ses bozukluğu gibi şeyler var mı vs almayı düşünen kişi örnek bikaç dakikalık videodan daha iyi karar verecektir. haricen ne kadar süredir kullanımda, 2-3 ay sonra çalışıp çalışmayacağı belli mi vs.

bu arada fiyat çok uygun yt işleriyle ilgileniyor ve para kazanmayı açtırma yollarına kafa yormuş olsam alırdım. pinterest takılıyoruz şu ara

teşekkürler hocam evet gerçekten yazılım fiyatına veriyorum fahiş fiyatlar istemiyorm.

Videoyu çalınmaması açısından özelden atıyorum ancak herkese atmıyorum sırf meraktan taktiği öğrenmek için onlarca pm geldi.

Yöntem yıllarıdr kullanılıyor sorunsuz bir şekilde uzun süre gideceğini düşünüyorum ama taktir edersiniz ki hiç bir yöntemin garantisi yok

Başta hayırlı satışlar diliyorum freusty nick'li arkadaş ile aynı soruyu soracaktım net birşey yazmamışsınız videoda ses kayması oluyormu ? Atlama kırpma renkte değişiklik zom in zom aut gibi ?

Başta hayırlı satışlar diliyorum freusty nick'li arkadaş ile aynı soruyu soracaktım net birşey yazmamışsınız videoda ses kayması oluyormu ? Atlama kırpma renkte değişiklik zom in zom aut gibi ?

Video da ses kayması olmuyor hocam. Renkte değişiklik kırpma vs de yok. Özelden isteyene detayları veririm

İyi satışlar hocam ozelden örnek alabilir miyim mumkunse

- Render süresi başka bir işlem yapmazsanız kısadır tabi makina özelliklerinize göre değişmekle birlikte 40dk lık bir video 10-15dk (pc hızına göre değişir ) arası sürmektedir.

- İstediğiniz videoyu verirseniz deneme yapabilirim ( mickey mause, batman, tom ve jery, sünger bob gibi çizgi filmlerde deneme yapılmış ve geçiş sağlamıştır )

- %100 her içerikten geçeceğinin garantisini malesef veremem bunu kimse veremez zaten ama geçmese bile değerlerle oynayarak mutlaka geçersiniz. %90 geçti şuana kadar engelden sadece 1 içerikte takıldım onunda 15 saniyesinde sadece.

- kategori ile takas işi bitmiştir teklif etmeyiniz.

Fiyat SADECE 600TL'dir binlerce tl vermenize gerek yok YTPARA için kıyagımdır yazılım ve emek parmı istiyorum sadece taktiği parayla satmıyorum bu kadar ucuza böyle bir yazılım alamazsınız.

Emeğiniz ve kıyağınız için teşekkürler hocam. Hayırlı satışlar...

Kaç kişiye satılacak toplamda ? Hayırlı satışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri