Kısa videolarda reklam tıklaması

muslumozer

Kayıtlı Üye
Hocalar merhaba kısa özgün videolar hazırlıyorumda acaba kısa videolarda altta diktörtgen şeklinde video içi reklam tıklamaları ve bu tıklamaların ücretleri nasıl acaba diğer reklam birimlerine göre içeriğimi alttaki reklamı tıklatabilecek şekilde ayarlıyorum ama bu çok zamanımı alıyor kısa video oldugu için bide boşunamı ugraşıyorum acaba diyorum eğer burdan vermek istemezseniz istatistik bilgilerini pm den de gönderebilirsiniz

kısa videodan kastınız nedir hocam? Animasyon kanalım var kısa videolar;

Ortlama 40 - 45 Saniye izleniyor. Çoğunluk Amerika

2.500 izlenmeye 1 dolar.

kısa videodan kastınız nedir hocam? Animasyon kanalım var kısa videolar;

Ortlama 40 - 45 Saniye izleniyor. Çoğunluk Amerika

2.500 izlenmeye 1 dolar.

hocam şimdi aklıma geldi youtube reklam alanlarının tıklama ve para kazanma istatistiğini gösteriyor mu? Yani izlenme değilde şu video altında çıkan diktörtgen reklamlar diğer reklam birimlerine göre ne kadar kazandırıyor diye merak ediyorum? tahminim kısa videolarda en büyük parayı video öncesi reklamdan alıyorsunuz?

hocam şimdi aklıma geldi youtube reklam alanlarının tıklama ve para kazanma istatistiğini gösteriyor mu? Yani izlenme değilde şu video altında çıkan diktörtgen reklamlar diğer reklam birimlerine göre ne kadar kazandırıyor diye merak ediyorum? tahminim kısa videolarda en büyük parayı video öncesi reklamdan alıyorsunuz?

Hocam bu bilgiler size yardımcı olur herhalde.

https://prnt.sc/hrwlj7

http://prntscr.com/hrwlu0
Başarılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri