Kısa yoldan 1.000$ ile 1.000.000$ arası para kazanma

1 neo olması şartmı ? yarım neo veya daha az olsa olmaz mı ?

hash numarasımı böyle bir sey ilk defa duyorum wallet adresim

AaGDocBL2qDjXAmaZWZLNnMe4ZY9YuSwg5

göremedim

Karayaman bey benim mesajı halen yanıtlamadınız ?

https://neoeconomy.io/?wallet=AaGDocBL2qDjXAmaZWZLNnMe4ZY9YuSwg5
https://neotracker.io/address/AaGDocBL2qDjXAmaZWZLNnMe4ZY9YuSwg5

Airdroplardan herhangi bir coin gelmiş gibi görünmüyor neoyu neo wallette mi yoksa binancede mi tuttunuz

Neo'yu 1 den aşağı transfer edemiyorsunuz zaten arkadaşlar

İlk olarak farklı sekmelerden 1000 wallet açacağım. Daha sonra ilk adresime 1 neo gönderdikten sonra üretilen GAS'ları diğer adreslere göndereceğim. Bu şekilde sorun olmaz heralde.

Neo satan varmi ? Bende turk borsalati var yabanci borsalara uyeligim yok.

isteyenler direk gas alıp cüzdanlara bölebilir 0.00000001 şeklinde atılabiliyor en az hepsine 1 gası bölseniz 100.000.000 cüzdana gönderim yapabiliyorsunuz

isteyenler direk gas alıp cüzdanlara bölebilir 0.00000001 şeklinde atılabiliyor en az hepsine 1 gası bölseniz 100.000.000 cüzdana gönderim yapabiliyorsunuz
O zaman gercekten ip zorunlulugu getirirler yada her cuzdana vermezler artik ilerliyen airdroplarda

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

O zaman gercekten ip zorunlulugu getirirler yada her cuzdana vermezler artik ilerliyen airdroplarda

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

nerden biliyorsun blockchainde ip kontrolü yapılıp yapılmadığını biliyor musun airdropların amacını biliyor musun adamlar kime ne kadar yolladığına bakmaz kendi takımına ayırdığı %10 a bakar

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere kısa yoldan nasıl zengin olabilirsiniz sorusunun cevabını vereceğim :). Şimdi bize gerekenler :

- Sadece 1 adet neo ve neo cüzdanı

Şimdi herkes bu zamana airdrop diye boş boş telegram gruplarının vs peşinden koşturdular. Fakat airdropların genelde kazançlı olanları elinizde tuttuğunuz coin miktarına göre yapılan airdroplardandır.Bu tarz airdroplar neoda 2 sefer yapıldı birincisi 50 adet aph ikincisi 1000 adet mct aph'nin fiyatı şu an 0.36$ yani cüzdan başına 18 dolar verildi. Peki sizin 1000 adet cüzdanınız olsaydı ve hepsinde az miktar nep-5 token bulunsaydı elinizde 18.000$ lık coin olacaktı. Peki elinizde mct için 1000 cüzdan olsaydı ? Şu an borsaya çıkmadı fakat kendini akıllı sanan bazı arkadaşlar 1000 tanesini 20$ a topluyorlar borsaya gireceğinde büyük ihtimalle tanesi 0.25 ile 0.75$ arası olacaktır yani 1000 cüzdanınız olsa şu an bile akıllı geçinen arkadaşlara 20.000$ gibi bir miktara satabilirdiniz. Bilmeyen arkadaşlar olabilir 1 adet neo 5 dk da bir bir miktar gas üretir bu gasları alıp sürekli cüzdan açıp onlara yollayın. Eğer airdrop olursa (genelde haber verilmeden oluyor) tüm cüzdanlarınıza aynı coinden aynı miktar gelir ve para edince satabilirsiniz.

Neo cüzdan : https://neotracker.io/wallet

merhaba hocam her zaman yararlı olan ve bilgi paylaşımı olan bu tip konuları cok seviyorum sorum olacak umarım yanlış anlamadım diyelimki

1 adet neo aldım

ben bu neo belli miktarda gas üretiyor ben sadece 1 hesaptan üretilen bu gasları her seferinde açmış oldugum bintane hesaba yolluyorum yani neo yollamıyorum yani sadece gas yolluyorum ve daha sonra çüzdanda gas bulunsa dahi airdroplar olursa geliyormu ?

2: diğer çüzdanda yollanan gaslar kendi kendine gas üretirmi yoksa sadece airdrop gelmesi içinmidir (Saçma soru olabilir bunun hakkında bilgim yok :)

yanlışım olabilir cevabınız için teşekkürler modum..

merhaba hocam her zaman yararlı olan ve bilgi paylaşımı olan bu tip konuları cok seviyorum sorum olacak umarım yanlış anlamadım diyelimki

1 adet neo aldım

ben bu neo belli miktarda gas üretiyor ben sadece 1 hesaptan üretilen bu gasları her seferinde açmış oldugum bintane hesaba yolluyorum yani neo yollamıyorum yani sadece gas yolluyorum ve daha sonra çüzdanda gas bulunsa dahi airdroplar olursa geliyormu ?

2: diğer çüzdanda yollanan gaslar kendi kendine gas üretirmi yoksa sadece airdrop gelmesi içinmidir (Saçma soru olabilir bunun hakkında bilgim yok :)

yanlışım olabilir cevabınız için teşekkürler modum..

1. evet hocam arada bir böyle airdroplar yapılıyor ve kazançlı çıkılıyor gas tutup airdrop alacaksın tüm olay bu

2. gas tekrar gas üretmez sadece neo gas üretir diğerlerine yolladıkların öyle kalır artma veya eksilme olmaz

1. evet hocam arada bir böyle airdroplar yapılıyor ve kazançlı çıkılıyor gas tutup airdrop alacaksın tüm olay bu

2. gas tekrar gas üretmez sadece neo gas üretir diğerlerine yolladıkların öyle kalır artma veya eksilme olmaz

teşekkürler Hocam.

teşekkürler hocam mesajım bulunsun bakacağım inşallah

konu için teşekkürler mesajım bulunsun. Neoyu nasıl nerden alıcağımızı bilmesem de bulunur :D

Teşekkürler konu için modum. Kesinlikle değerlendirilmesi gerekir bu konu ne zaman ne olacağı belli olmaz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri