Kısaltma Sitesinden Para Kazanma

Y4LN1Z_PR3NS

Kayıtlı Üye
Web sitesi
ceponay.com
Merhabalar...

Sizlere bc.vc kısaltma sitesi ile gelir elde etme yolunu anlatacağım.

Öncelikle Facebook, Twitter hesabımız varsa, güzel hit alabiliriz. Fakat yoksa siz de o hiti kendi çalışmalarınız sonucu elde edebilirsiniz.

Sizlere kendi uyguladığım yöntemi anlatacağım;

Örneğin Kurtlar Vadisi yüklüyoruz diyelim. Kurtlar Vadisi'nin 3. Bölümünün yayınlandığı gece 3. Bölümünü yükledik. Ardından 4. Bölüm çıkmadan önce en fazla merak edilecek şey şüphesiz 4. bölüm fragmanıdır.

Kurtlar Vadisi 3. Bölümünün açıklama kısmına sitemiz olan bc.vc'ye üye olduktan sonra, 4. bölüm fragmanının Youtube video linkini kısalttırıyoruz ve oluşan linki 4. Bölüm Fragmanı İçin: bc.vc/xXxXxX yazıyoruz.

Dizi-film işi yapanların işine daha çok yarayacağını umuyorum ayrıca patlayan bir videomuz varsa o videomuzu bu şekilde de değerlendirebiliriz.

Sitemiz bc.vc arkadaşlar isteyen üye olabilir.
Referanslı link: bc.vc - a modern URL shortener şimdiden okuyan, referanslı veya referanssız üye olan herkese teşekkürler.

Not: Her hafta(Cuma olması lazım)10$ eşiğini aşan kişilere IBAN veya Paypal yoluyla paraları yatırılıyor.

%20 komisyon kazanın diyor ve 1000 ziyarete 4$ diyor.
Linki 1000 kişi tıklarsa 4$ mı kazanıyoruz tam bu işin mantığını çözemedim.

internet aleminde en gıcık olduğum seydir link kısaltma
5 saniye bekletir seni o arada bi popup acar. 5 saniye bittikten sonra geçe tıklarsın bir sey indirtmeye calısır seni

üzerine alınma kardesim

%20 komisyon kazanın diyor ve 1000 ziyarete 4$ diyor.
Linki 1000 kişi tıklarsa 4$ mı kazanıyoruz tam bu işin mantığını çözemedim.

Kişinin 5 saniye bekleyip reklamı geç butonuna basması gerek.Yoksa saymaz.

BGBG 4$ = 8₺ iyi para :D
Ama Youtube birtanedir .

Hiç uğraşmayın derim ha siteniz varsa yaparsınız.yoksa boş uğraş

internet aleminde en gıcık olduğum seydir link kısaltma
5 saniye bekletir seni o arada bi popup acar. 5 saniye bittikten sonra geçe tıklarsın bir sey indirtmeye calısır seni

üzerine alınma kardesim

sade popup açşa iyi bu aralar virüslü bir setup dosyasıda dolaşıyo

Arkadaşlar siz bilirsiniz ben sadece size ek bir kazanç için yol gösterdim deneyip denememek size kalmış. :)

Sadece bu film için değil arkadaşlar , çokça bu tarz film var başka başka kanallarda..
Hepsinin başına bu karıyı koymuş..Altta da kısaltma sitesine asıl kaynağı yüklemiş.. Youtube filmi kabul etmiyor ayağına da yazı çekiyor bir de :D

İlgi & Bilgi

||[+topRatedNewsmanMovie+]|| Watch Anchorman 2: The Legend Continues Full Movie Streaming Online - YouTube

---------- Mesaj saat 22:05:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:05:24 civarında gönderildi. ----------

Denemek isteyenler için güzel bir yol olabilir

Sadece bu film için değil arkadaşlar , çokça bu tarz film var başka başka kanallarda..
Hepsinin başına bu karıyı koymuş..Altta da kısaltma sitesine asıl kaynağı yüklemiş.. Youtube filmi kabul etmiyor ayağına da yazı çekiyor bir de :D

İlgi & Bilgi

||[+topRatedNewsmanMovie+]|| Watch Anchorman 2: The Legend Continues Full Movie Streaming Online - YouTube

---------- Mesaj saat 22:05:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:05:24 civarında gönderildi. ----------

Denemek isteyenler için güzel bir yol olabilir

bende denemek icin 2 tane animasyon filmi yükledim basta bu kadın vardı devamı sabit resim 6-7 dolar kazandırdı :) demekki mantık link tıklatmakmıs :D

Attıgın video varya basta bir kadın var sonra resim var öyle 2 video :rolleyes:
xBoRpv.jpg

Attıgın video varya basta bir kadın var sonra resim var öyle 2 video :rolleyes:

:D awe partner mi adsense mi o la
Boşuna film yükleyip risk alıyoruz o zaman..Her güncel filmden diziden yükleyip yönlendirme yapsak böyle , hem videodan hem tıktan para gelecek
ben geçen bunun bir de clickbank eklenen versiyonunu görmüştüm ama bulamadım :D

---------- Mesaj saat 22:26:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:26:03 civarında gönderildi. ----------

gerçi yanlış içerik falan bahanesiyle kapatıladabilir adsense..kolay olan hiçbirşey kalıcı olmuyor zira bu işte :)

:D awe partner mi adsense mi o la
Boşuna film yükleyip risk alıyoruz o zaman..Her güncel filmden diziden yükleyip yönlendirme yapsak böyle , hem videodan hem tıktan para gelecek
ben geçen bunun bir de clickbank eklenen versiyonunu görmüştüm ama bulamadım :D

---------- Mesaj saat 22:26:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:26:03 civarında gönderildi. ----------

gerçi yanlış içerik falan bahanesiyle kapatıladabilir adsense..kolay olan hiçbirşey kalıcı olmuyor zira bu işte :)

adsense denemek lazım :D

Yanıltıcı spam falan oldu mu videoyu spam veya yanıltıcı olarak işaretleyip şikayet ediyorlar sizi, dikkat edelim :)

Ben kullanıyorum bc.vc gayet başarılı fakat 1000tık 4$ değil. Günlük ortalam 600Tık alıyorum gerisini siz hesap edin
6aRHd.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri