asdasd
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Böbrekleri bitirmek için kışın denize girebilirsiniz
Madem kamera önüne geçebilecek medeni cesaretiniz var ; daha çarpıcı şeyler yapın..Kanal daha hızlı yükselir..Başarılar.
Hastalandınız mı?
Seninle tartışssaktavideolarını izliyorum,
sana nacizane tavsiyem kanalını büyütmek için sosyal medyayı kullan.
bana sorarsan o kanalı kendi haline bırak, kanal hitlenmeden bir tarafını sakatlıyacaksın. ben camdan bakarken korkuyorum, galata kulesinde amuda kalkıyosun![]()
Üstat ilginç şeyler her zaman çok izlenecek diye bir şey yok. Ben kedi kostümü giydim cross motorla şehri dolaştım 3k izlendi oturdum evde video çektim 11M izlendi.
Şansın en büyük unsur olduğunu düşünürüm.
Bence kendi sınırlarını fazla zorlama, başarılar.
Böbrekleri bitirmek için kışın denize girebilirsiniz
Madem kamera önüne geçebilecek medeni cesaretiniz var ; daha çarpıcı şeyler yapın..Kanal daha hızlı yükselir..Başarılar.
Veysel zaloğluna malzeme çıkaracak sekilde video çek sonra mail at seni amerkan dublaj yapsın zaten ona da malzeme lazım . sonra halil söyletmez , hayrettin vs. sana ulaşır video çekerler . Artık sistem bu şekilde işliyo . Ölmezsen iyi yerlere gelirsin
Veysel zaloğluna malzeme çıkaracak sekilde video çek sonra mail at seni amerkan dublaj yapsın zaten ona da malzeme lazım . sonra halil söyletmez , hayrettin vs. sana ulaşır video çekerler . Artık sistem bu şekilde işliyo . Ölmezsen iyi yerlere gelirsin
Eğer dayanabiliyorsan bunu sık sık yapmanı tavsiye ederim. Sağlığa oldukça faydalı. Tek dikkat etmen gereken ıslak şekilde durmamak hızlıca kurulanmalısın hasta olmamak için.
Zatürre olup, 3-5 günde ölüm haberide alınabilir dikkat edin derim.
Ben izlerken üşüdüm
Birkaç konu daha açsaydın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.