Kişiye özel bot yazılır

mustafa9516

Kayıtlı Üye
Siz hayal edin ben kodlıyayım, ücretide pahalı olmıyacak. Gelin konuşalım siz bana hayalinizdeki programı anlatın, ben yapmaya başlıyayım. Kendi deneyimlerimle hazırladığım kütüphanelerim mevcut bu sayede istediğiniz programları hazırlamak fazla vaktimi almıyacak. (Büyük bir sistem istemez iseniz) İyi forumlar.

Siz hayal edin ben kodlıyayım, ücretide pahalı olmıyacak. Gelin konuşalım siz bana hayalinizdeki programı anlatın, ben yapmaya başlıyayım. İyi forumlar

Daha önceden yazdığınız program, yaptığınız örnek çalışmaları koyarsanız bizimde gönlümüz gözülür açılır çılgın fikirlerle karşınıza gelebiliriz ? ;)

Evet referansları görmek lazım.

Daha önceden yazdığınız program, yaptığınız örnek çalışmaları koyarsanız bizimde gönlümüz gözülür açılır çılgın fikirlerle karşınıza gelebiliriz ? ;)

Peki. Yaz bitiminde ytyardımcısı programı çıkartmıştık v1.2 sürümüne kadar geliştirdik versiyon 1.3 üde hazırdı fakat v1.3 ünü çıkartamadık anlaşmazlıklar oldu. Ytyardımcısı nın o çıkmayan sürümünü anlatayım önceki sürümlerini baya bilen vardı zaten forumdan.

v3sc4.jpg

Masaüstü programımız aynı zamanda sunucu bağlantılıydı çekilen videolar sunucudan download&upload ediliyordu. Sınır olmaksızın bir kanaldaki tüm videoları çekebiliyordunuz hatta playlistteki tüm videoları bile çekebiliyordunuz.

kardeşim skypeni ekledim skypede konuşalım müsait olduğunuzda

Siz hayal edin ben kodlıyayım, ücretide pahalı olmıyacak. Gelin konuşalım siz bana hayalinizdeki programı anlatın, ben yapmaya başlıyayım. Kendi deneyimlerimle hazırladığım kütüphanelerim mevcut bu sayede istediğiniz programları hazırlamak fazla vaktimi almıyacak. (Büyük bir sistem istemez iseniz) İyi forumlar.

referanslar varsa görürsem çalışmak isterim

hocam ünlem sorununu ortadan kaldıracak botu yap bütün forum senden bot alalım başka :D

linkini kopyaladığım videonun ilk 30sn lik bölümünü alacak
etiketlerini çekecek
açıklama elle girilecek

böyle bir bot kaça yaparsınız?

hocam bi müsait olduğunuzda tekrar skypeye bakarmısınız

Hayalimdeki bot bir kanal gösterecem bota. O kanala düşen videoları anında benim kanalıma çekecek. Öyle birşey mümkümse pm den fiyat verirseniz sevinirim. @mustafa9516

Arkadaşlar videodaki logoyu hızılıca kaldıracak bot var mı mevcut piyasada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri