Kitap bastırmak istiyorum

Bilgi birikim ve becerini anlatacağın konu ile alakalı aklından geçenleri kitap yerine sanal ortama kendi platformuna taşımalısın, kendi alanında binlerce yazar arasından sıyrılıp bir yerlere gelebilmekdense, sağlam bir blogla daha iyi bir kitle ve kazanç elde edersin, başarılar dilerim Mahsum. :)

Çok teşekkür ederim öncelikle Mehmet abi'm :) Bildiğin üzere şu sınavları hayırlısıyla bir atlatayım gerisini halledicem Allah'ın izniyle.. İlgin için çok teşekkür ederim :)

Wattpad sitesinde kendi halinde romanlar yazan bir tanıdık vardı, baya yüksek sayıda takipçiye ulaştı falan... sonra bir yayınevi buna teklif götürüyor, kitabını basmak istiyoruz gibisinden, arkadaş kabul ediyor... piyasa'da 15 liradan satılmış ve her kitap için 8TL ödemişler. Yanlış hatırlamıyorsam 10bin adet kadar basılmıştı. Wattpad sitesinde daha çok var böyle örnekler, tam ayrıntıyı bilmiyorum kendim ama en azından senin için de bir fikir oluşturur.

Bende bu şans varken Wattpad'de bile takipçi olmaz :D şaka bir yana aslında her şey birazcıkta şans işi.. Yani nice okuduğum yazarlar var ki olması gereken yerde değil. Maalesef birazcıkta Türkiye'de okuyan insan sayısı diğer ülkere nazaran çok az..

Eğer isterseniz benim haber sitem var web sitem.Orada yazılarınızı yayınlayabiliriz.Yazarlar köşemiz var.Köşe yazarımız olursunuz.
PES HABER -HABERSİZ KALMAYIN

Merhaba arkadaşlar, genel olarak kitap okumayı çok severim ve boş zamanımda bir kaç roman yazma girişiminde bulunmuştum fakat bir şekilde sonradan yarım kaldı projelerimi falan sildim. Ve bazı ilçe çaplı dergilerde yazılarım yayınlanmıştı

Şu an üzerinde baya uğraştığım gizem & macera türünde bir özgün roman yazma çabasındayım kendime göre akıcı olduğunu düşünüyorum. Asıl merak ettiğim şey ise şu ;

Bu kitapları bastırmanın maaliyeti ne kadar oluyor ?
Kitapların iyi bir okuyucu kitlesine ulaşması için büyük şehirlerden mi bastırılmalı ? Veya onlar reklamını yapıyorlar mı ? %60 onlar alsa %40 ben alsam reklam yapsalar ben sadece bastırsam gibi bir seçenek var mı acaba ?

Bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirm

Bir sanat eseri para için yapılmamalı hocam romanda bir sanat eseridir :D hiç Paragraf sorularında felan okumadınız mı :D

Bir sanat eseri para için yapılmamalı hocam romanda bir sanat eseridir :D hiç Paragraf sorularında felan okumadınız mı :D

hocam para için yapılmamalı tamam da biz nasıl geçineceğiz :D bilmiyorum hocam takip ettiniz mi ama çokça blog denemem oldu forumda da paylaşmıştım. Yazılarım falan oldu baya kendi kafama göre yazdığım :)

Paragraf sorularını hiç bahsetme hocam ya :D Bahsedilen konular hep şu ; konuda özgünlük, anlatımda özgünlük, iyi bir eleştiri nasıl olur, eleştirmenler, özgün yazarlar, etki altında kalmamış yazarlar..

çözmekten bıktım hep aynı artık ezberledim :D

hocam para için yapılmamalı tamam da biz nasıl geçineceğiz :D bilmiyorum hocam takip ettiniz mi ama çokça blog denemem oldu forumda da paylaşmıştım. Yazılarım falan oldu baya kendi kafama göre yazdığım :)

Paragraf sorularını hiç bahsetme hocam ya :D Bahsedilen konular hep şu ; konuda özgünlük, anlatımda özgünlük, iyi bir eleştiri nasıl olur, eleştirmenler, özgün yazarlar, etki altında kalmamış yazarlar..

çözmekten bıktım hep aynı artık ezberledim :D

Kitap yazmak güzeldir. Ama bu devirde zor satarsın reklamcılık = Kitap Yazarlığı.
Çok büyük bir yazar olursan öldükten sonra yavaş yavaş değerin ortaya çıkarda sende öyle bir ışık var mı bilmiyorum :D

Ben de çok niyetlendim ama maddi gücüm olmadığı için riske giremedim. Kitap işi çok sabır ve emek gerektirir. Uykundan ve zamandan çok fedakarlık etmen gerekir, ki zaten daha önce deneyimin olmuş.

Kitap için ne kadar yayınevi kapısı çalarsan o kadar alternatifin olur elinde.. Kimisi yüzüne bakmaz, kimisi sen daha konuyu açmadan "kitabın varsa basalım" der. Bu gibi işlerde çok dalavere olur. Dikkatli olman lazım.

Pek çok yayınevi içeriğe bile bakmadan "tamam oldu bu iş" derken, kimisi virgülüne kadar dikkat eder alıntı çalıntı durumunu didikler.

Sen yazdıklarına güvendikten sonra ve yayınevine beğendirdikten sonra kitabının basım, dağıtım masrafını üstlenen yayınevleri de çıkar karşına...

Umarım bu isteğinden vazeçmezsin.

Başarılar kardeşim. ;)

Kitap yazmak güzeldir. Ama bu devirde zor satarsın reklamcılık = Kitap Yazarlığı.
Çok büyük bir yazar olursan öldükten sonra yavaş yavaş değerin ortaya çıkarda sende öyle bir ışık var mı bilmiyorum :D

Haddimizi biliyoruz hocam o yeterli bize :) benim sadece ilgim var kitap yazmaya hocam öyle çok büyük birisi değilim maalesef

Ben de çok niyetlendim ama maddi gücüm olmadığı için riske giremedim. Kitap işi çok sabır ve emek gerektirir. Uykundan ve zamandan çok fedakarlık etmen gerekir, ki zaten daha önce deneyimin olmuş.

Kitap için ne kadar yayınevi kapısı çalarsan o kadar alternatifin olur elinde.. Kimisi yüzüne bakmaz, kimisi sen daha konuyu açmadan "kitabın varsa basalım" der. Bu gibi işlerde çok dalavere olur. Dikkatli olman lazım.

Pek çok yayınevi içeriğe bile bakmadan "tamam oldu bu iş" derken, kimisi virgülüne kadar dikkat eder alıntı çalıntı durumunu didikler.

Sen yazdıklarına güvendikten sonra ve yayınevine beğendirdikten sonra kitabının basım, dağıtım masrafını üstlenen yayınevleri de çıkar karşına...

Umarım bu isteğinden vazeçmezsin.

Başarılar kardeşim. ;)

Hocam zaten bende öncelikle blog gibi bir şey açıp, wattpad'de yavaşça kitle toplayıp köşe yazarlığı yapıp bir kitle oluşturmak istiyorum. Öyle olunca kendim bastırıp satabilirim alacak olanlara :) Allah razı olsun..

Haddimizi biliyoruz hocam o yeterli bize :) benim sadece ilgim var kitap yazmaya hocam öyle çok büyük birisi değilim maalesef

Hocam zaten bende öncelikle blog gibi bir şey açıp, wattpad'de yavaşça kitle toplayıp köşe yazarlığı yapıp bir kitle oluşturmak istiyorum. Öyle olunca kendim bastırıp satabilirim alacak olanlara :) Allah razı olsun..

Kahraman tazeoğlundan bir kaç bişiler kopyala bence hafif değiştirerek :)

Cevaplara baktım, gayet güzel şeyler vardı, bilgilendim bende bu konuda..
Yazarlara saygım büyük, inşallah emeğinin karşılığını alırsın, iyi yerlerde görürüz seni :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri