Arkadaşlar kitapseverler için hatırlatmak istedim, Encard ile belirtilen siteler üzerinden alınan kitaplar %50 indirimli oluyor. İndirim tutarı bir sonraki ayın 5. iş gününe kadar Enpara hesabına yatıyor. Ben denemek için 1 kitap almıştım geçen ay, kargo tutarı dahil toplam tutarın yarısı hesabıma iade oldu.
Mesela 60 TL tutarında kitap alırsanız, 30 TL size iade oluyor. Kargo da bedava oluyor.
İndirim için alışveriş tutarında alt sınır yok, ancak üst sınır 100 TL
Ek olarak iki site hakkında fazla bilgim yok arkadaşlar. Ben deneme siparişini Babil.com üzerinden vermiştim sorunsuz ve hızlı şekilde teslim aldım. Ancak birden fazla adet kitap almak isterseniz önce site ile iletişime geçip stok durumunu teyit edin başınız ağrımasın
Kampanya 31 Ağustos 2015 tarihine kadar geçerli.
Detaylı bilgi: Babil.com ve Seslenenkitap.com alışverişleriniz %50 indirimli! | Enpara.com
Mesela 60 TL tutarında kitap alırsanız, 30 TL size iade oluyor. Kargo da bedava oluyor.
İndirim için alışveriş tutarında alt sınır yok, ancak üst sınır 100 TL
Kampanya Babil.com ve Seslenenkitap.com üzerinden her ay toplam 100 TL'ye kadar yapılan harcamalar için geçerlidir. Ay içinde toplamda 100 TL'nin üzerinde harcama yapılması durumunda, 100 TL'nin üzerindeki tutar için indirim yapılmaz. Aylık maksimum 50 TL, kampanya bitimine kadar ise toplamda maksimum 150 TL indirim kazanılabilir.
Ek olarak iki site hakkında fazla bilgim yok arkadaşlar. Ben deneme siparişini Babil.com üzerinden vermiştim sorunsuz ve hızlı şekilde teslim aldım. Ancak birden fazla adet kitap almak isterseniz önce site ile iletişime geçip stok durumunu teyit edin başınız ağrımasın
Kampanya 31 Ağustos 2015 tarihine kadar geçerli.
Detaylı bilgi: Babil.com ve Seslenenkitap.com alışverişleriniz %50 indirimli! | Enpara.com
Son düzenleme: