Kıyım Başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sametsahin

Kayıtlı Üye
Evet Arkadaşlar Kanallarımın para kazanması kapatılmış durumda ne yazık ki. Sağlık olsun deyip pes etmiyoruz.

Toplamda 9 Kanalım Var 3 Ayrı Gmail Hesabından, 3 hesabımda da 2şer alt kanal bulunmakta. Bir kanala 2ay önce telif gelmişti, bugün hesabımı açtığımda tüm kanalların(alt kanallar dahil) para kazanmasının kapandığını gördüm. (o telif gelen kanal yüzünden)

Hepsi aynı adsense bağlı olduğu için pek şaşırmadım doğrusu. Peki tecrübesi olan arkadaşlar varsa soruyorum. Bu Adsense kullanmaya devam etsem ve kanallarımın hepsini kökten temizlesem. Bu adsense'ime yeni kanallar bağlasam ilerde bi sıkıntı yaşar mıyım ? Ünlem problemi ve tekrar para kazanma kapatılması gibi vs ?

ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden..

Evet Arkadaşlar Kanallarımın para kazanması kapatılmış durumda ne yazık ki. Sağlık olsun deyip pes etmiyoruz.

Toplamda 9 Kanalım Var 3 Ayrı Gmail Hesabından, 3 hesabımda da 2şer alt kanal bulunmakta. Bir kanala 2ay önce telif gelmişti, bugün hesabımı açtığımda tüm kanalların(alt kanallar dahil) para kazanmasının kapandığını gördüm. (o telif gelen kanal yüzünden)

Hepsi aynı adsense bağlı olduğu için pek şaşırmadım doğrusu. Peki tecrübesi olan arkadaşlar varsa soruyorum. Bu Adsense kullanmaya devam etsem ve kanallarımın hepsini kökten temizlesem. Bu adsense'ime yeni kanallar bağlasam ilerde bi sıkıntı yaşar mıyım ? Ünlem problemi ve tekrar para kazanma kapatılması gibi vs ?

Yanlış başlık açmışsın düzelt hocam.Forumda para kazanması kapanan kanalları kurtarma yöntemleri mevcut...

hocam eğer o telif yiyen yada eşleşen alan kanalınızı adsense ile ilişkisini bağlarsanız. Aynı adsenseye bağlı tüm kanallarınız için ayrı uyarıyı alır aynı cezayı alırsınız tek adsenseden herhangi bir uyarı aldıysanız diper tüm kanallarınızın para kazanmasının kapatılmasının sebebinin altında aynen şu şekil yazar xxxx kanalınızın ihlali nedeniyle yada herhangi bi sebepten para kazanmanız kapatıldı

bu nedenle hiç bir kanalınızı direkt olarak adsenseye bağlamayın bırakın kazansın kazancınız ödeme eşiğini aştığında adsenseye bağlıyarak kazancınızı 3 gün içerisinde adsenseye yansımasını bekleyin ve ödemenizi alın yahut bağlasanız bile uyarı alan kanalınızı direk silin diğer kanallarınız etkilenmesin emeklere yazık olmasın.

para kazanması giden bile kıyım başladı diye başlık atıyor dur bakalım neler görecez

Kıyım diye bişeyi neye göre uyduruyorsunuz merak ediyorum.
Youtube'nin kıyım algoritması mı var acaba.3 ayda bir kıyım.

Telif gelen kanalı direk kapatırım gmail ile birlikte silerim.Her gmail hesabına tek kanal açarım.tek gmail hesabına 3-5 tane kanal mı açılırmış.Sanki çok özgün çalışıyorsunuz.

Yanlış başlık açmışsın düzelt hocam.Forumda para kazanması kapanan kanalları kurtarma yöntemleri mevcut...

dostum kanal kurtarmayı elbette biliyorum, sorum adsense ile ilgili olduğu için buraya açtım :)

---------- Spam Engelliyici 13:40 ---------- Önceki Mesaj 13:36 ----------

hocam eğer o telif yiyen yada eşleşen alan kanalınızı adsense ile ilişkisini bağlarsanız. Aynı adsenseye bağlı tüm kanallarınız için ayrı uyarıyı alır aynı cezayı alırsınız tek adsenseden herhangi bir uyarı aldıysanız diper tüm kanallarınızın para kazanmasının kapatılmasının sebebinin altında aynen şu şekil yazar xxxx kanalınızın ihlali nedeniyle yada herhangi bi sebepten para kazanmanız kapatıldı

bu nedenle hiç bir kanalınızı direkt olarak adsenseye bağlamayın bırakın kazansın kazancınız ödeme eşiğini aştığında adsenseye bağlıyarak kazancınızı 3 gün içerisinde adsenseye yansımasını bekleyin ve ödemenizi alın yahut bağlasanız bile uyarı alan kanalınızı direk silin diğer kanallarınız etkilenmesin emeklere yazık olmasın.

önerin için teşekkürler arkadaşım. diğer arkadaşlar yazdığımı hiç anlamamış anlaşılan. hep bi ego..

konuya nasıl girdim neyle karşılaştım, biraz daha dikkatli açın şu konuları lütfen

dostum kanal kurtarmayı elbette biliyorum, sorum adsense ile ilgili olduğu için buraya açtım :)

önerin için teşekkürler arkadaşım. diğer arkadaşlar yazdığımı hiç anlamamış anlaşılan. hep bi ego..

Hocam ego mu gerçekten komiksin.Kıyım apayrı bi olay yöntemi biliyorsan kurtar.Niye konu açıyorsun?

Hocam ego mu gerçekten komiksin.Kıyım apayrı bi olay yöntemi biliyorsan kurtar.Niye konu açıyorsun?

sorduğum soruya bi bak istersen ? kanalı nasıl kurtarırım veya para kazanmayı nasıl açarım diye birşey diyor muyum ? kanallarım kapandığı için bana göre bu bir kıyım olmuyor mu ? sen kıyım deyince çoğul bi oluşum mu anlıyorsun ?

ya arkadaşım para kazanma gitmesinin kıyımla ne alakası var? hep bir egoymuş hareketlere bak ya

Adenseye bağlamadığımız kanallarda bireken parayı daha sonra adsenseye bağladığımızda alabiliyormuyuz.

ya arkadaşım para kazanma gitmesinin kıyımla ne alakası var? hep bir egoymuş hareketlere bak ya

önce sorduğum soruya bakar mısın arkadaşım ? kapanan kanalın para kazanmasını nasıl geri açarım diye birşey mi sormuşum. Algıda sorun yaşıyosunuz sanırım

sorduğum soruya bi bak istersen ? kanalı nasıl kurtarırım veya para kazanmayı nasıl açarım diye birşey diyor muyum ? kanallarım kapandığı için bana göre bu bir kıyım olmuyor mu ? sen kıyım deyince çoğul bi oluşum mu anlıyorsun ?

Neden anlamıyorsun anlamıyorum ki :( Forumu takip etmediğin belli oldu.Neyse hocam bi kanalın telif yemiş diğerlerinin para kazanması kapatılmış.Telifli kanalı sil diğerlerini kurtar.O adsenseyi istediğin gibi kullan.Kıyım adı altında başlık var eğer gerçekten bir kıyma makinası gelirse görürsün.

Kalp var, açmayın şöyle başlıklar, nabzım yükseldi bir anda

forumu araştırsan cevabı fazlasıyla mevcut. başlığıda en azından para kazanmalar gitti diye açabilirdin değilmi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri