Kıyım mı var?

• Kullanıcı Ahmet06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Ahmet06

Kayıtlı Üye
Youtube'da bilgi veren yüksek aboneli kanallar vardı. Bunların bazılarında para kazanmalar kapanmış. Videoyu yapan kişi seslendirmeyi yapıyor ama kendini göstermiyordu. Daha ziyade slayt tarzında videolardı. Youtube artık bu tür videolara da mı kafayı taktı?

Youtube'da bilgi veren yüksek aboneli kanallar vardı. Bunların bazılarında para kazanmalar kapanmış. Videoyu yapan kişi seslendirmeyi yapıyor ama kendini göstermiyordu. Daha ziyade slayt tarzında videolardı. Youtube artık bu tür videolara da mı kafayı taktı?

Yüzü gözükmeyen videoların para kazanmaları gidiyor..

Aynı içerikten youtube da binlerce varsa tekrarlayan içerikten gidiyor.

Youtube zorlaştı emek harcayan kazanıyor.

Geçmiş olsun.

Para kazanması açık kanal alınsa yüzü göstermeyen videolar yapılsa yine de para kazanma gider mi? Para kazanma bazı podcast videoların da gitmemiş ama. o da ilginç değil mi?

Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Para kazanması açık kanal alınsa yüzü göstermeyen videolar yapılsa yine de para kazanma gider mi? Para kazanma bazı podcast videoların da gitmemiş ama. o da ilginç değil mi?

gider tabii ben aldım kanalll 1 tl bile kazanamadan para kazanma kapandi. bosuna gitti 1500 tl

Benim de geçenler de dikkatimi çekti daha sonra baktığımda geri açılmıştı.yüz gösterme zorunluluğun yok, kendinden bir şeyler katıp eşsiz bir şeyler yapman lazım.İllaki kapanmalr olur ama şu ann%99,9999 açık.İşler zor ama imkansız değil.O yüzden istisnalar var diye oraya takılı kalman yanlış, diğer tararta koca bir dağ var.Yani kısaca 3-5 kapanan var diye oraya odaklanıp 3 milyon kapanmayana odaklanmaman yanlış hala yığınla spam kanalı var

İki video linkini paylaşayım. Kendileri görünmüyor ama para kazanmaları açık.

https://www.youtube.com/watch?v=YDmkbYMiEJ0

https://www.youtube.com/watch?v=g64EfRJT3H0

İlginçtir engin denizin videoları kaliteli içeriklerden olduğu halde para kazanmaları gitmiş.

Geçmiş olsun.

vur kaç yapiyolardir içerigi bilmiyorum ama hizli izlenm alan kategori ile vurkaç yapilabilir.

Benim de geçenler de dikkatimi çekti daha sonra baktığımda geri açılmıştı.yüz gösterme zorunluluğun yok, kendinden bir şeyler katıp eşsiz bir şeyler yapman lazım.İllaki kapanmalr olur ama şu ann%99,9999 açık.İşler zor ama imkansız değil.O yüzden istisnalar var diye oraya takılı kalman yanlış, diğer tararta koca bir dağ var.Yani kısaca 3-5 kapanan var diye oraya odaklanıp 3 milyon kapanmayana odaklanmaman yanlış hala yığınla spam kanalı var

İlginçtir engin denizin videoları kaliteli içeriklerden olduğu halde para kazanmaları gitmiş.

Engin denizin pk açık, yüz göstermeen gerek yok seninki beynini garip şeylerle doldurmuşlar :D ben bizzat ytdestekle kaç kez görüştüm eşsiz içerik sunman kendinden bir şeyler katman telif ihlali yapmaman gerek buraya boş yere video atma bu tür işlere düşünmeden giriş derim yoksa bu saçmalıklarla zaman kaybedersin

Çok teşekkür ederim. Ama engin denizi anlamadım. Videolarda sarı noktalar yok ve bende reklamları çıkmadı. Emin misiniz para kazanmasının açık olduğundan?
EDİT: Doğru açıkmış Engin Denizin. Bir videosunda gördüm.

Engin denizin pk açık, yüz göstermeen gerek yok seninki beynini garip şeylerle doldurmuşlar :D ben bizzat ytdestekle kaç kez görüştüm eşsiz içerik sunman kendinden bir şeyler katman telif ihlali yapmaman gerek buraya boş yere video atma bu tür işlere düşünmeden giriş derim yoksa bu saçmalıklarla zaman kaybedersin

Son düzenleme:

Bugün gitmezse yarın gider.

Bugün gitmezse yarın gider.

an,masyon yapan grafiklerle onlarda dahilmi dogan hocam

Gider hocam gider.

Benim kanal da bilgi kanalı ve yüzümü göstermiyorum.
Şimdiye kadar PK ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
Youtube'un böyle mantıksız bir politika izleyeceğini sanmıyorum.

Sen gene de ağzını hayra aç, pozitif bak Doğan hocam. :)

---------- Spam Engelliyici 10:07 ---------- Önceki Mesaj 10:06 ----------

Çok teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.
Oyuncak tanıtım kanalım var ama yüzüm gözükmüyor.
Ve seslendirme yok sadece arka planda telifsiz müzik var.
Şu ana kadar para kazanma kapanmadı.
Bu şekilde kanalların para kazanması gider mi devam etmeli miyim..
Görüşleriniz nedir?

Hocam bir usb mikrofon önerebilir misiniz? 100 TL'ye kadar olabilir.

---------- Spam Engelliyici 10:16 ---------- Önceki Mesaj 10:13 ----------

Soruyu soran benim ama şu kısa sürede anladığım şey şu;görseller benzersiz ve içerik kaliteli ise sorun olmuyor. Yine de daha iyi bilen arkadaşlara sorun isterseniz. Mesajlarından alıntılama yaparak dikkatlerini çekebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.
Görüşleriniz nedir?

[/COLOR]Soruyu soran benim ama şu kısa sürede anladığım şey şu;görseller benzersiz ve içerik kaliteli ise sorun olmuyor. Yine de daha iyi bilen arkadaşlara sorun isterseniz. Mesajlarından alıntılama yaparak dikkatlerini çekebilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Hocam bir usb mikrofon önerebilir misiniz? 100 TL'ye kadar olabilir.

---------- Spam Engelliyici 10:16 ---------- Önceki Mesaj 10:13 ----------

Soruyu soran benim ama şu kısa sürede anladığım şey şu;görseller benzersiz ve içerik kaliteli ise sorun olmuyor. Yine de daha iyi bilen arkadaşlara sorun isterseniz. Mesajlarından alıntılama yaparak dikkatlerini çekebilirsiniz.

Ben Çin’den mk f100tl almıştım tabi o zamanlar çok ucuzdu uzun bir süre kalıp memnun kaldım.Şu anda yine 100 küsür tl orjinal olanlardan önerebilirm, bm800 felan da iyi.Bunlar hep zamanında youtuberların kullandığı milrofonlardı şu an yenü modeller vs çıktıysa bilmiyorum o fiyat için en ideal bunlardı

Merhaba arkadaşlar.
Görüşleriniz nedir?

Benzer içeriklerde genelde birleştirilen videolardan kapanıyor. Yükledikleri videolar 2-3 dk oluyor. İzlenim sürelerini artırmak için videolarını birleştiriyorlar. Yada aynı videoyu yedek kanallarına yüklüyorlar. Bunları milyonluk kanallarda yapıyor. Daha sonra videoları temizleyip geri açtırıyorlar. Çok tedirgin oluyorsanız ses ile destekleyin videolarınızı. Learn colors, superhero vs. kamera ile çekilen stok sesler kullanan çoğu kanal oanylanıyor. Ben de benzer bir kategorideyim. O yüzden iyi takip ediyorum kanalları. Yüz gözükürse büyük avantaj ama illa olması da gerekmiyor. Birleştirme videolar yapmazsanız sanmıyorum sorun olacağnı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri