Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
вєякαη;409491' Alıntı:
Benim kanallarım sağlam dün sadece 1 kanalım kapandı açıkçası 15 mayısta sonra aldığım önlem ile toplu kapanma yaşamiyorum nedir bu önlem gmail leri farklı tarihlerde açmak ve bir kanal bitmesine diğerine gecmemektir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman hergün 1 kanal açın ona yükleyin o kanalla işinizi bitirin sonra diğerine geçin olay bu mudur ?

Birde yükleme yaparken videoyaptan hızlı yükle seçeneği ile mi yüklüyorsun yoksa karışık zaman aralıkları ile mi yüklüyorsun.. Adım adım detaylandırırsan yaptığın işlemi sevinirim..

arkadaşlar kapanmayan var mı kanallar açtıktan 2-3 saat sonra gidiyor kafayı yemek üzereyim

arkadaslar bu yaziyi okuyunca odum koptu gecen seferde 68 kanalim gitti. korkup kanallara baktim simdilik birsey yok insallah olmaz hicbirimizinki. bir kiyima daha ugrarsam pes etmek uzereyim demek..

ana kanal larin ve icerisinden iki alt kanalin sifresini deyitim hizlica insallah spamdan cikmistir bugun biraz uzak duralim youtube den.

gidin bilgisayarınıza format atın bende şuan sanal pc w8.1 kullanıyorum :) 29 mayıs da açık olan kanalım ayakda çok devasal videolar yok ama hadi 25-50 video diyim :)

arkadaşlar bende videoyap kullanıyorum ya video atıyorum 3-5 saat sonra kapanıyor

Videoyap da aynı ip ile 4 kanaldan fazla token oluşturduğunuz zaman youtube kanallara ateş ediyo.. hem de video yüklemişsin yüklememişsin ayrım yapmadan.. 3 gün önce kendim yaşadım bizzat.. 3 kanala token oluşturduktan sonra modemi resetleyin ip nizi yenilemek için..

Saat 20 de benimde kanallar ucmus.Anlamadım arkadas ne oluyor böyle.

Kanallar max kaç saat dayandı sende ? Bende 6 saatten fazla dayandı ama malesef sonuç 2 kanalda güm..

Videoyap da aynı ip ile 4 kanaldan fazla token oluşturduğunuz zaman youtube kanallara ateş ediyo.. hem de video yüklemişsin yüklememişsin ayrım yapmadan.. 3 gün önce kendim yaşadım bizzat.. 3 kanala token oluşturduktan sonra modemi resetleyin ip nizi yenilemek için..

Peki kanal urlsine girince spamdan dolayı mı kapandı diyor ??

Kanallar max kaç saat dayandı sende ? Bende 6 saatten fazla dayandı ama malesef sonuç 2 kanalda güm..

Kanallar 48 saatden fazla dayandı.Hic girmedim video atmadım hic bir islem yapmadım fakat kapanmıs.
Aklım artık ermiyor bu yt ye

Kanallar 48 saatden fazla dayandı.Hic girmedim video atmadım hic bir islem yapmadım fakat kapanmıs.
Aklım artık ermiyor bu yt ye

Peki kanalları videoyapa bağlamışmıydın token yetkisi falan vermiş miydin ? Yoksa sadece gmail ve kanalları oluşturup bekletmeye mi almıştın..

bugün kıyım oldu mu? bugün google da gezerken fes edilmiş kanallar gördüm:D

Son düzenleme:

Hayır hocam direkt devre dışı bırakıldı ya da askıya alındı yazıyo.. Videoyap da token almaya çalışırken yazıyo zaten bu ip adresiyle şu kadar token oluşturduğunuz 4 den fazlası kapanmaya sebep olabilir diye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri