Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en son açtığım kanal kapanmış :)
zaten işe yaramıyordu :D

Kanalları 3cx ilemi açıyosun kardeş ben kanal açamaz oldum.
dün gece son kanalımda kapandı hepten bittim kanalda açamıyorum
nereyi seçersem seçeyim bu numara kullanılmış diyor.
yardımcı olurmusun sana zahmet..

spam çalısırsanız boyle kapanır iste sizin yüzünüzden önüne gelen kanalları kapatıyorlar lanet gelsin spamcılara.

Benimde kanallar ucms.
Hayırlısı ne diyelim.

Edit: Namert birisi kanaldan bir videoyu flaglamıs.
Video bildirimi yer yemez kanal aynı dakika icinde kapanmıs.

Son düzenleme:
ohoo bu akşam kıyım değil kıyma yapmış benim kanalları özgün kanalları da silmiş sorun değil patron biz yine çaışmaya devam edicez :D

la şu konuyu hortlatıp durmayın ödeüm kopuyor bu konuyu görünce

bunun yerine freedoom ödemeler kesinleşti konusu hortlatın :)

benımde bugun 9 kanal temızledıler sar basa tekrar artık az öz takılcam gunde en fazla 10 vıdeo ;)

Bu gün internet cafeden açtığım ve hiçbir bota bağlamadığım ve evden ilk defa giriş yapacak olduğum iki kanalda kapatıldı. Ya ayıptır bu neye dayanarak bu kanallar kapatılıyor iyiden iyiye özgün kanallarda kapanıyor. Kafalarına göre sanırım

Bu gün internet cafeden açtığım ve hiçbir bota bağlamadığım ve evden ilk defa giriş yapacak olduğum iki kanalda kapatıldı. Ya ayıptır bu neye dayanarak bu kanallar kapatılıyor iyiden iyiye özgün kanallarda kapanıyor. Kafalarına göre sanırım

youtubenın bu ıslerı bırakması ıcın daılymontıonun azcık daha guclenmesı lazımkı ızleyıcı ve kullanıcı kıtlesı o sıteye kaysın yoksa bu youtube tekel oldukca pıyasada her ıstedıgını yapar kımsede bırsey dıyemez.

bugün benimde kanallar kapandı.spam kanallara lafım yok sonuçda olabilecek bişey bu spam çalışanlar için ama kendi çektigim oyun kanalları kapandı,slaytlar hazırlayıp yükledigim kanallar kapatıldı.bu kanallara girince spamdan kapandı yazısı çıkıyor.bu kanallarda ne spam vardı ne bişey.bagzı oyunların yedeginide almamışım pcye,gitti güzelim kanallar... :(

bugün benimde kanallar kapandı.spam kanallara lafım yok sonuçda olabilecek bişey bu spam çalışanlar için ama kendi çektigim oyun kanalları kapandı,slaytlar hazırlayıp yükledigim kanallar kapatıldı.bu kanallara girince spamdan kapandı yazısı çıkıyor.bu kanallarda ne spam vardı ne bişey.bagzı oyunların yedeginide almamışım pcye,gitti güzelim kanallar... :(

hocam cerez ve ip den dolayı diğer kanallarınıza girdiğiniz pc ile giriyorsanız tüm hesaplara kapanıri + adsense de aynıysa böyle sıkıntı olur

işimi hep garanti altına alma taraftarıyım. bu yüzden spam basmaktan vazgeçtim işte. vds candır.

hocam cerez ve ip den dolayı diğer kanallarınıza girdiğiniz pc ile giriyorsanız tüm hesaplara kapanıri + adsense de aynıysa böyle sıkıntı olur

yok be hocam,oldukca karışık bi iş bu kanal kapanmaları.1 kez dahi giriş yapmadıgım kanallar var kapanan.kanallar özel sipariş üzerine açtırdım,şifresini dahi degiştirmeden kapandıklarını gördüm.o hesap satan adamın pcde bişey var desem,farklı adamlardada aynısına rastladım.kapanır dediklerim sapasaglam duruyor,bişey olmaz dediklerim gitti :)

yok be hocam,oldukca karışık bi iş bu kanal kapanmaları.1 kez dahi giriş yapmadıgım kanallar var kapanan.kanallar özel sipariş üzerine açtırdım,şifresini dahi degiştirmeden kapandıklarını gördüm.o hesap satan adamın pcde bişey var desem,farklı adamlardada aynısına rastladım.kapanır dediklerim sapasaglam duruyor,bişey olmaz dediklerim gitti :)

Umarım bi gün özgün çalışırsınız da rakibimiz olur hocam

Umarım bi gün özgün çalışırsınız da rakibimiz olur hocam

özgün kanallarım var zaten hocam, bikaç tanesi kapandı işte ama gerisi duruyor çok şükür.örnegin bugün kapanan kanallarımdan birisi tamda para kazandırmaya başlayan gameplay kanalımdı,günde 1$ getirmeye başlamıştı :) içinde çok bişey yoktu,2 haftalıkdı henüz ama yinede kötü oldu kapanması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri