Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alakası yok diyorsunuz ama açılan kanallara ait isim ve soyisimleri görseniz bana hak verirsiniz. hemen hemen aynı sıralamayla açılmış kanallar.

Aldığınız kişiyi pm atar mısınız ? Benim 2 kişiden aldıklarım gümbürtü biri sağlam

Tekrardan belirteyim arkadaşlar herkez rahata kavuşsun
Sherry Cristal diye isim aldınız
SherryCristal@gmail.com oldu otomatikman isim herkezde ki mantık
kurtarma mailli girdiniz bütün maillerde aynı şekilde
şifrelere gelelim 1231asD54 gibi konuldu
sonra hesap kapandı kıyım yaşadık
benim tek hesabım kapandı oda acil lazım olduğu için bir arkadaşdan almıştım
mail açma yöntemlerinizi değiştirin google'un bile miğdesi bulandı artık aynı mailleri görmekden

Tekrardan belirteyim arkadaşlar herkez rahata kavuşsun
Sherry Cristal diye isim aldınız
SherryCristal@gmail.com oldu otomatikman isim herkezde ki mantık
kurtarma mailli girdiniz bütün maillerde aynı şekilde
şifrelere gelelim 1231asD54 gibi konuldu
sonra hesap kapandı kıyım yaşadık
benim tek hesabım kapandı oda acil lazım olduğu için bir arkadaşdan almıştım
mail açma yöntemlerinizi değiştirin google'un bile miğdesi bulandı artık aynı mailleri görmekden

Tam olarak nasıl açmamız gerekiyor hocam biraz bilgilendirir misiniz?

Benim 350 tane sıralı ve şifresi aynı mailimi var halen sapasağlam 100ünü kullandım ama olsun az önce baktım 1 tane kullanılmamış gmail kapanmış tek :)

Iki hesap vardi gecen kiyimdan kalma
Ikisinide demlenmeye birakmistim
Ayni anda ikiside patlamis :)
Gecen kiyimda gozden kacirdiklarini yok ediyolar

aldığınız hesaplarda spamcı olduğunuzu 1den fazla kanalla çalıştığınızı belli ediyorsunuz sanırım arkadaşlar.1 haftadır kanala 500.videomu basıyorum hala kapanma v.s durumu yok.kapanan kanallarınızı aynı iplerdenmi giriyorsunuz ne yapıyorsunuz ?

aldığınız hesaplarda spamcı olduğunuzu 1den fazla kanalla çalıştığınızı belli ediyorsunuz sanırım arkadaşlar.1 haftadır kanala 500.videomu basıyorum hala kapanma v.s durumu yok.kapanan kanallarınızı aynı iplerdenmi giriyorsunuz ne yapıyorsunuz ?

Yok hocam bu sefer sorun tamamen mail aldığım kişiyle alakalı 10 mail almıştım 9 una video yüklemiştim 1 tanesine hiç girmemiştim şimdi baktım o hiç girmediğimde kapanmış 10 uda aynı anda, sanırım yalnız değilim birazdan dökülürler, bundan sonra kimseden mail almayacağım burada her hesabı farklı ip den açıyoruz cart curt diyerek dolandıranlar var...

Yok hocam bu sefer sorun tamamen mail aldığım kişiyle alakalı 10 mail almıştım 9 una video yüklemiştim 1 tanesine hiç girmemiştim şimdi baktım o hiç girmediğimde kapanmış 10 uda aynı anda, sanırım yalnız değilim birazdan dökülürler, bundan sonra kimseden mail almayacağım burada her hesabı farklı ip den açıyoruz cart curt diyerek dolandıranlar var...

bende sattığım kişilerdede sıkıntı yok.Demekki spam kanallar olduğunu belli etmiş sanırım aldığınız kişiler.Günahlarını almak istemem fakat dikkatli çalışıldığı takdirde kapanma yaşanmıyor

arkadaş şöyle diyorsunuzda kimde aldığınızıda bir belirtin milletinde başı ağırmasın yönetimde gerekeni yapsın

bende sattığım kişilerdede sıkıntı yok.Demekki spam kanallar olduğunu belli etmiş sanırım aldığınız kişiler.Günahlarını almak istemem fakat dikkatli çalışıldığı takdirde kapanma yaşanmıyor

Hocam yanlis anlamayin ama reklam kokan hareketler bunlar
Konu kiyim konusu lutfen!
Edit: mailler cybertr ve mixnewss adli arkadastan alinmaydi.

arkadaş şöyle diyorsunuzda kimde aldığınızıda bir belirtin milletinde başı ağırmasın yönetimde gerekeni yapsın

şu mübarek günde kimsenin ekmeğiyle oynamak istemiyorum hocam, mail satın alma benim için bitmiştir 10 tane yapıp kapanmasındansa 1 tane eniştemin telefon numarasıyla açarım keyfime bakarım.

Hocam yanlis anlamayin ama reklam kokan hareketler bunlar
Konu kiyim konusu lutfen!
Edit: mailler cybertr ve mixnewss adli arkadastan alinmaydi.

Demekki sorun cybertr ne mixnewss adlı kişilerin (veyahut ekibindeki adamların özensizliği) yada kullanıcıların dikkatsizliği.Burada bi sorun varsa çözülsün.Aldığınız maillere giriş yaparken ip değştiripte girin.lambur lumbur girmeyin hesaplara.farklı farklı iplerle açılıp aynı anda aynı ipden girilince spam olduğu anlaşılıyor.Reklama ihtiyaç yok hocam satış konumda yaparım onu ben.Herneyse.

Mailleride alırken 50 50 100 100 almayın.İHtiyaç kadarını alın ve fazla süre boş tutmayın.7-8 sanyelik 2 tane vine atın dursun kanalda en azından öyle bekletin sürekli kapanma yaşayan arkadaşlar.

Demekki sorun cybertr ne mixnewss adlı kişilerin (veyahut ekibindeki adamların özensizliği) yada kullanıcıların dikkatsizliği.Burada bi sorun varsa çözülsün.Aldığınız maillere giriş yaparken ip değştiripte girin.lambur lumbur girmeyin hesaplara.farklı farklı iplerle açılıp aynı anda aynı ipden girilince spam olduğu anlaşılıyor.Reklama ihtiyaç yok hocam satış konumda yaparım onu ben.Herneyse.

Mailleride alırken 50 50 100 100 almayın.İHtiyaç kadarını alın ve fazla süre boş tutmayın.7-8 sanyelik 2 tane vine atın dursun kanalda en azından öyle bekletin sürekli kapanma yaşayan arkadaşlar.
Dediklerinize katiliyorum hocam
Ama vds kullaniyorum ip degistirme sansim yok neticede
Bence olay tamamen mailleri acan kisilerde bitiyor
Adam kastiriyorda kastiriyor

Dediklerinize katiliyorum hocam
Ama vds kullaniyorum ip degistirme sansim yok neticede
Bence olay tamamen mailleri acan kisilerde bitiyor
Adam kastiriyorda kastiriyor

vdsde olsa çalışma tarzınız şöyle olrusa iyi olur.mesela a hesabınızı tamamen videoyla doldurun 50 100 herneyse.onu tamamlayın bitirin sonra çıkışınızı yapın.Daha sonra aradan 2-3-5 saat herneyse geçirin diğer kanalınızı tamamlayın.bi ona bi buna girmeyin.Böyle çalışrısanızda riskleri düşürmüş olursunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri