Kanallar Life mı baglıydı ?
life-quiz,mnation karışıktı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanallar Life mı baglıydı ?
Aynen benimde tertemizdi ama gitti.18 kanal gitmiş ilk defa bu kadar çok kanalım uçtu kanalların hepsini kendim açmıştım özenle içlerinde 20 den fazla video yoktu yükleme yaparken hiç ünlem engel vs. falan olmadı tertemiz di kanallar 1 aylık kanallardı yt un toplu kıyımına denk geldik heral de anladım
ben de merak ediyorumadesense e baglı olan kanalları siliyormusunuz yok sa oylece bırakıyormusunuz..
Şükür bende bi kıyım mıyım yok![]()
bi kere bile giriş yapmadığım kanallarda gitmiş.
Bu kanallara tek tek girip silmemiz gerekir mi?
ads. e bağladın mı?
evet bağlı.
Arkadaslar bu konuda bilgisi olan var mı ?İlginc ama benim kanal hala ayakta fakat giriste tel no istiyor.
Reklam falan cıkıyor hersey normal.
Ne yapmamı önerirsiniz ?
Sizce dogrulayıp kanala gireyim mi ?
benimde tel no isteyen bütün kanallar genelde ertesi gün ayda aynı gün gidiyor hocamİlginc ama benim kanal hala ayakta fakat giriste tel no istiyor.
Reklam falan cıkıyor hersey normal.
Ne yapmamı önerirsiniz ?
Sizce dogrulayıp kanala gireyim mi ?
benimde tel no isteyen bütün kanallar genelde ertesi gün ayda aynı gün gidiyor hocam
arkadaşlar forumdan bir arkadaşdan +15dk onaylı hesap aldım 2 gun once kanalı olusturdum profil ve kapak fotosunu yaptım daha sonra adsenseye bagladım ertesı gun video atmaya basladım bugun baktım kapanmıs son 1 haftada 5 kanalım kapandı acaba spamdan kapanmamısı ıcın neler yapmalıyım . birde elimde uzun zamandır video atmadıgım para kazandıran kanallar var onlarada video atmaya baslasam kapanırmı acaba spamdan ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.