kanal kapanmaya itirazım sonunda gelen cevap aşağıda
şimdi burda bot kullandığımız içinmi kapatmışlar kanalı
not: 4 aydır video yüklemiyordum, ondan önce botla yükleme yapmıştım
kanal topluluktan kapanmıştı
Merhaba,
Bu hesap TOU 4. Bölüm H Aykırı bulundu:
HİZMET KOŞULLARI - YouTube
Belirli bir dönemde YouTube sunucularına daha fazla istek mesajları gönderen bir şekilde Hizmet kere robotlar "," örümcekler, "ya da" çevrimdışı okuyucular "," Sen, sınırlama olmaksızın dahil olmak üzere, herhangi bir otomatik sistemi kullanmak veya başlatmak için değil, kabul ediyorum " makul geleneksel on-line web tarayıcısı kullanarak aynı dönemde üretebilir bir insan daha zaman. Yukarıda belirtilenlere rağmen, YouTube genel arama motorları arasında tek amacı siteden malzemeleri kopyalamak için örümcekler kullanma izni operatörleri verir ve YouTube genel ya da özel durumlarda bu istisnalar iptal etme hakkını saklı tutar yalnızca bu tür malzemelerin önbelleklerini veya arşivleri malzemelerin kamuya açık aranabilir indeksleri oluşturmak, ancak gerekli ölçüde.. toplamak ya da herhangi bir kişisel bilgi toplamak için değil katılıyorum , Servisi'nden hesap adları dahil, ne de herhangi bir ticari kışkırtma amaçlı Servisi (örneğin, yorumlar, e-posta) tarafından sağlanan iletişim sistemlerini kullanın. Ticari amaçlar için, talep kabul edersiniz, onların İçeriğe göre Hizmetin herhangi bir kullanıcı. "
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi