Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yükleme yapmadıgımız,giriş dahi yapmadıgımız kanallarda aynı şekilde uçuyor hocam.yükleme yapmayarak kaçamıyoruz ki :) eski,yeni,az içerik,çok içerik vb ayrım yapmadan önüne geleni kapatıyorlar bugünlerde.

senin tanıdım usta :D katiplik işi ne durumda

ikinci kiyimda n kalan ana gmaile actigim alt kanallarin hepsi kapandi. ilk once ana gmail sonra alt kanallar.

baska hesap acmaniz yasaklandi diyede mesaj atmislar.

kapasinlar 24 saatte 300 kanal acarim.

Bizler sıfırladıkta adminler de durum nasıl aceba
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam sizde durum nedir
Bu arada kapanan kanallar için yönlendirme maili gelmiyor.

aslında Türkiye'de para kazanmak yasakya videolardan.. o yüzden türk iplerinden login olup para kazanan tüm kanalları toplu ***ürüyorlardır belki? olamaz mı?

Eminim reklam veren, reklam alan arasındaki eşitliği sağlamak için böyle bir şey yaptılar. Önüne gelen video yükleyip para kazanmaya çalışırsa reklamlar da bir zaman sonra tükenecek youtube da bu parayı cebinden ödeyemeyeceği için tek çareyi spam kanalları kafasına göre kapamakta buldu.

kanalalsattan benden kanal alanlarda kapanmalar yaşandımı ? bu yorumu alıntı yapıp cevaplarsanız sevinirim benim kişisel kanallarımda kapanan kanalım yok
[MENTION=14738]Anason[/MENTION] sende atlattın herhalde :)

Bende kapanma yok çok şükür.

Çok güzelsin hacı :D senin hesabı kapatacak daha erkek doğmadı :p

aslında Türkiye'de para kazanmak yasakya videolardan.. o yüzden türk iplerinden login olup para kazanan tüm kanalları toplu ***ürüyorlardır belki? olamaz mı?

Mantıklı diyosun çünkü geçen toplam 3 kanalım kapatıldı, o vakitlerde hesabım açıktı, umut garibin ekmeği :D bu yeni kanallar oldu 'eski kanal ayakda kaldı'

Hiç bir kanal kapanması yaşamadım, yaşamıyorum...

Neden kapandığını tespit ettim çünkü.

Selametle...

Çok güzelsin hacı :D senin hesabı kapatacak daha erkek doğmadı :p

Dalga geçme :D Ders aldım ama 3cx kullanmıyorum artık meyvesini de almaya başladık kıyım oluyor haberını baskalarından alıyoruz :D merak ettiğim bu kapanmalar sadece 3cx'de mi şuanda ?

Benim kapanan kanallarım Şubat kanaliydi. Yani 6 aylık kanallar.unlem öncesi kanallar gitti.mayistan sonra kapanan yok.

mobil mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri