Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim bu hafta kapananların hepsi +1 li hocam.+1 olunca noluyor onu anlamadım ama :)

+1 ülkenin başlangıç kodu türkiye ise+90 +44 ise allah bilir hangi ülkenin kodu, abd onaylı maıl değilde salıyorum İngiltereli bi numara ile doğrulama yapmış

benim bu hafta kapananların hepsi +1 li hocam.+1 olunca noluyor onu anlamadım ama :)

+1'ler amerika numarası bende şuana kadar bu numaralarla açılmış kanallardan kapanan olmadı desem yeridir 3-5 tane kendi hatam yüzünden kapanan oldu ama herkeste aynı değil demekki sizde kapandığına göre :)

abd ile actigim kanallar spamdan kapandi 3cx ile actiklarim saglam bu kanal kapanma sans ayni titizlikle aciyorum biri kapaniyor digeri saglam kaliyor

ben adsense'de olan kanalları teker teker yönetici olarak eklemiştim, spamden kapanan kanalları adsense'den kaldırsam ve yönetici rütbesini silsem bu kanalların ödemesi kesinleşir mi acaba? yoksa illa hesapları silmem mi gerekiyor?

Uçan 22 tane kanalım da eski, 5 aylık kanallar, sildim hepsini kökten.

Abicim ne iştir .. sırayla mi geliyorlar? su kapanmiyor kanalim diyenlere sira ne zaman gelecek kim bilir .. :)

Benim cok sükür 5 aydir tik yok telifleri saymazsak kapanan kanalim olmadi

spam çok zorlaştı :)
ben yavaş yavaş özgüne dönüyorum arkadaşlar açtığım her kanal gümlüyor, deneme yanılma yapıyorum bi kanalı kopyalıyorum url-resim-kapak foto her şeyi ile daha video yüklemeden gidiyor ama sadece url v.s alırsam gitmiyor bence buda youtube çalışanlarının kanalları tek tek kont ettiğini gösteriyor.

A dan Z ye hersey manuel , bilgisayar teknisyeniyim gittigim servislerde gmail + 5-6 tane alt kanal acarim bir bilgisayar üzerinde bir baglanti üzerinde 2. gmail acmisligim olmamistir herzaman farkli ip ve farkli bilgisayar ve cok sükür bir problem olmadi ama daha once sadece kendi bilgisayarimda acardim butun hesaplari ip falan degistirerek 1 keresinde 250 tane hesabim tek celsede gitmişti simdilik iyi gidiyorum

Ne zaman bir patlama yapsam kesin bir problem çıkar. Bir videomda patlama yapmıştı. Biraz önce mail geldi. Çok şikayet olmuş uygunsuz içerik diye :)))

Şimdi ben bunun ödemesini alacak mıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri