Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spam kanalla ozgun kanala ayni bot dokunmamali. Botu takip edip bot kullanan herkesi indiriyorlar

Hocam vds ve bot kullanıyoruz spam yapıyoruz sonuçta aşırı yükleme yapmadım kesinlikle kapanan kanallarım 1 yıla yakın için 6 7 video olan kanallardı ve altına çizerek söylüyorum partner kanallardı

isterse özgün olsun ayda 1 video at başka bi kanalındaki bir davranış onlarıda tehlikeye sokar. vds yi yada botu algılıyodur bi şekilde.

Özgün çok iyi kanalımı kapattılar. daha öncede başıma gelmişti. itiraz ediyorum, iyi haber kanalınız açıldı diyor fakat açılmıyor bir türlü

hcam peki spam için kaynak kelime verebilir misiniz ben günde anca 1k buluyorum bir de 1k atarım günde 5 6 kanal asçam 2 3 tanesi kaapnsa 2 3 tanesi kalsa 200 dolar getirir diye düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Uçurtmalar 'rüzgarla' uçmazlar, rüzgara karşı durdukları için yükselirler. Düşünceyle 7 haneleri yakalayan şizofrenlerin olduğu forumdasın. Bence düşünmek yerine harekete geçmelisin.

itiraz ettim kanallari actilar , biraz once yeniden kapatmislar :D

2-3 yillik 35k aboneli 20m izlenimli ozgun kanalim dahil ne var ne yok gitmis, son yuklemesini 2 sene once yaptigim ozgun kanalima o gunden beri de hic girmemistim, artik tadi kacti bu isin maalesef. Zorla spama baslatacaklar.

Kanallara hic giris yapmamak ve video yüklememekte kanal kapanma sebeblerinden bence.

kanal adsense ne varsa gitmiş, beleş vds'ler bile gitmiş :D :D

itiraz ettim kanallari actilar , biraz once yeniden kapatmislar :D

kapanan 21 kanalımın arasında 1 tanesi %100 özgündü. sabah itiraz formunu doldurup bildirimde bulundum. 2 saat sonra yt mail göndermiş.

..... kanalınızda youtube Kurallarının 4.H bendine aykırı durum tespit edilmiştir. ..... kanalınızda bir video yayıncısının bir gün içerisinde üretebileceği videolardan fazla yükleme yaptığınız için hesabınız kalıcı olarak feshedilmiştir.

özgün kanalıma günlük attığım video sayısı 2 bazen 3 oluyordu. günde 3 videoda atamayacaksak kanala boşa kürek çekiyoruz demektir.

anlayacağınız yaptığım itiraz %100 özgün kanalımda bile işe yaramadı. youtube bu sefer köşe bucak silip süpürdü. bakalım bundan sonraki günlerde nelerle karşılaşacağız.

Bugün kalan kanallarda 3 kanal daha gitti. Neyseki bi yandan kanal acmaya, yüklemeye devam. Yildirma politikasi uyguluyorlar resmen. Geri bildirime yine ayni cevap gelmis fakat orada Bu hesabın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi: Bölüm H ve No:4 de yazan yazan bu;

4. YouTube hesapları

4.1 Site’nin bir takım özelliklerine veya Hizmet’in farklı unsurlarına erişebilmeniz için bir YouTube hesabı oluşturmanız gerekir. Hesabı yaratırken doğru ve tam bilgi vermelisiniz. YouTube hesabınızın şifresini güvende ve gizli tutmanız önemlidir.
4.2 Farkına vardığınız herhangi bir güvenlik ihlalinde veya YouTube hesabınızın izinsiz olarak kullanımında, derhal YouTube’u bilgilendirmelisiniz.
4.3 YouTube hesabınız kapsamında gerçekleşen tüm aktivitelerden sadece kendinizin (YouTube’a karşı ve diğer kişilere karşı) sorumlu olacağını kabul edersiniz.

Hizmet, YouTube sunucularına bir insanın makul olarak belli bir zaman dilimi içerisinde kamunun kullanımına açık olan standart (diğer bir deyişle modifiye edilmemiş) bir ağ tarayıcısı kullanarak üretebileceğinden daha fazla talep mesajı göndererek erişen herhangi bir otomasyon sistemi (herhangi bir robot, örümcek veya çevrimdışı okuyucu dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) çalıştırmayacağınızı veya kullanmayacağınızı kabul edersiniz;

Bu durumda, gmailin acilis bilgileri, ayrintilari bildirirsek kanallarin acilma gibi durumu olabilir sanki? Genel olarak bu kapanmalar kanal mailleriyle ve video yüklemeleriyle alakali gibi oluyor galiba.

35 e yakin 3 aylik kanallarim gitti fakat bu giden kanallarla birlikte ozgun 1 tane kanalim vardi o saglam bir sekilde ayakta 3cx kullanmistim demekki bu isin 3cx ile bi alakasi yok ozamanlar videoyap kullanirdim.

O neden dolayi gitti? Kanalla beraber gmail mi kapandi ?

Bilmiyorum hocam. Adsense hesabı ayrı bi hesaptı. Yani içinde kanal, video vs. yoktu. Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik diyor. Kod istiyor. Ben de girmedim. Muhtemelen diğer iki adsense de kapanır. çünkü aynı pc den giriyordum.

Bilmiyorum hocam. Adsense hesabı ayrı bi hesaptı. Yani içinde kanal, video vs. yoktu. Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik diyor. Kod istiyor. Ben de girmedim. Muhtemelen diğer iki adsense de kapanır. çünkü aynı pc den giriyordum.
Bendede iki adsense gitti.

mobil mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri