Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
VDS den yükleme yaptığım sadece 15 video yüklediğim (videolar orjinal youtube da olmayan videolar) kanalda bugün spam dan gitmiş
hocam vds türkiye lokasyonlumuydu yabancımıydı ? Ayrıca türkiyedeki masaüstünden açtığın hesapları vds den açtınmı acaba ?
avrupa ve abd lokasyonlu, daha önce youtube işleriyle uğraşılmamış temiz bir sunucu çözüm olabilir. başka ülkelerin böyle bir sorun yaşadığını düşünmüyorum türkiye'nin kalemi kırılmış.
Türkiye'nin kalemi kırılmış olsa benım yarı özgün çalıştıgım kanal nasıl ayakta kalıyor.Daha önceki yorumlardada belirttim bunu.Tüm kanallarım gitti sadece bu kanal ayakta çok ilginç gerçekten...
anladim gecmis olsun. Suan moralin bozuk olsa gerek özgüne baslarsin artik![]()
avrupa ve abd lokasyonlu, daha önce youtube işleriyle uğraşılmamış temiz bir sunucu çözüm olabilir. başka ülkelerin böyle bir sorun yaşadığını düşünmüyorum türkiye'nin kalemi kırılmış.
BİRAZ MANTIK;
ülkemizde kapalı olmasına rağmen çok yüklenildi youtubeye,adamlar diyordur şimdi engelliyiz biz bu nedir diye.
öyle adamlar varki günde 10-20k video atıyordu. bizler onların kurbanıyız eserleri ortada. al ayda 300-500 neyine yetmiyorsa.
Hocam özgün yapıyosun anladıkta ne bu kapanan kanallara karşı bi sevinç ? İsteyen istediğini yükler, özgün yüklüyosan kendine hocam yapma böle lütfen...
abd lokasyonlu sunucularda ünlem olayı çok oluyor ayrıca birazda pahalı bütçe kasıyor
benim ingiltere lokasyonlu vds de kopyaladığım kanalla abd lokasyonlu kanal arasında ünlem baya bi uçurum oluyor aynı kanal ama abd de çok ünlem geliyor bende U K sunucularını kullanıyorum şuan zaten
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.