Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşımın 5 benim 2 kanalım gitti,bekliyoruz bakalım daha kaç tane gidecek:confused::(

beyler mesela kanal açtık yüklemeye başladık aradan 3 saat felen geçti yükleme sırasında 4 kanalda kapandı sizdede böle olan varmı ayrıca bugün kanal gitmiş biraz eski gibi olanlar

toplamda günlük 120 tl getiren 8 kanalım gitti.
şimdi yeni 1 tane açtım oda gitti..

bugünlerde yüklemeye ara vermek lazım sanırım,yeni açılanlar da gidiyor çünkü.

Kontrol edecem diye hesaplara zırt pırt girmeseniz iyi ederseniz. En azından bu gece dokunmayın giden gitsin. Yarın hasar tespit yapın bence.

1 kanalda sabah benim kapatıldı yeni açtığım 20 kanaldan 1 tane onada şükür umarım devam etmez :(

göevimiz tehlike moduna girmiş adamlar gene. her ay olan şey ama her seferinde de şaşırıyorum nedense.

bu kapananlar sadece kapandı yazmasın neydi gmailmi yandexmiydi ne kullandı ne zaman açtı ne yaptı bir andamı yüklendi gibi bilgileri verirseniz daha iyi olcağı kanaatindeyim

atom yolladı resmen yandex şokunu atlatamadan 2. şok dalgası geldi

bu kapananlar sadece kapandı yazmasın neydi gmailmi yandexmiydi ne kullandı ne zaman açtı ne yaptı bir andamı yüklendi gibi bilgileri verirseniz daha iyi olcağı kanaatindeyim

1 yıldır kullanmadığım gmaildi 2 gün önce açıldı 400 video atıldı.

arkadaslar hesaplarım bır bır bu sorunu vermeye basladı son 1 saat ıcerısınde hesaba gırmeye calıstıgımda Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Oturum açmak için lütfen aşağıdaki talimatları uygulayın. seklınde telefon numarasıyla dogrulama ısteyen bır sayfa cıkıyor . 3 hesabım bu duruma geldı cesıt cesıt ulkelerden bırsuru numara denedım ama her seferınde Bu telefon numarası, doğrulama işlemi için zaten birçok kez kullanıldı dıyor hatta dedemın numarasını bıle yazdım (hayatında hıc ınternet bılmeyen adam ) ondada aynı seyı soyluyor sızdede olan sorun bumu yada daha once bu sorunla karsılasan varmı

2 kanalım gitti ikiside 3 gün önce açtığım kanallar bu kanalların paraları kesinleşir mi? youtubede izlenim yansımıştı ama parası yansımamıştı daha

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim de adsense ana sayfa hariç reklam engelleme performans raporları vs bu bölümere girmek istediğimde şu hatayı veriyor.. başkasında da böyle bir sorun var mı?
Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar.

10 kanalda benden gitmiş gmail hiç af yok buaralar arkadaşlar cok dıkkat edın emekler boşa gitmesin;)

Kıyımdan bende nasibimi aldım, nasılda seviniyordum biraz kazanmaya başlamıştım.
Hayırlısı böyleymiş ne yapalım. Arkadaşlar birşey sorabilir miyim ? Dikkate alırsanız sevinirim.

1 kanalımız var diyelim ve ÖZGÜN'üz. Bu tür YouTube kıyımlarına takılma olasılığı var mı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri