Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
%100 özgünse kıyımlar vız gelir tırıs giderKıyımdan bende nasibimi aldım, nasılda seviniyordum biraz kazanmaya başlamıştım.
Hayırlısı böyleymiş ne yapalım. Arkadaşlar birşey sorabilir miyim ? Dikkate alırsanız sevinirim.
1 kanalımız var diyelim ve ÖZGÜN'üz. Bu tür YouTube kıyımlarına takılma olasılığı var mı acaba ?
%100 özgünse kıyımlar vız gelir tırıs gider![]()
25 kanal açtım bugün bir kısmı gitmiş adsense bağlı olanlar sağlam çok şükür yola devam
Forumda en hızlı kanal acan sensin diye biliyorum) yeniden acıp yükleme yaparsan ( bende yapıyorumda suan ne olur ne olmaz ) yarında kapanma falan olursa bildirirmisin bize dostum ?
12 kanalım gitti bugun sabah 5 tane öğlen 2 tane, az önce 5 tane, diğerleri de gidecek sanırım.s Gidenlerin 3 tanesi videoyap özgün video üret ile ürettiğim özgün videolardı. resim ve müzik vardı sadece hiç bir yerde olmayan videolardı onlarda gitti. aynısı başına gelen var mı ? Bu arada çok büyük kıyım var geçen aydakilere felan hiç benzemiyor bence bu. bi olayı atlatalım üstünden uzun uzun geçmek lazım. Hiçbir ayrıntıyı atlamayalım derim.
Bir ara açtığımı kapatıyordu 25 açıyordum ertesi gün gidiyordu inatla 25 daha açıyordum sonra kapanmıyorduyoutube hızıma yetişemiyor : ) tabi gelişmelerden haberdar ederim
37 Adet Awesomeness boş kanal
89 Adet 15 Dk onaylı boş kanal
Henüz sayamadığım kadar Partner ve adsense bağlı kanal patlamış
Bu gece benim için sanırım Milad oldu
Hocam ben okurken yoruldum şu kanal sayılarını siz nasıl başardınız o kadar kanala sahip olmayı))
bu kadar kanaldan kaç para günlük alıyorsun 500-600 tl eğer bu rakamlar değilse emeğine yazıkDostum ne kadar süredir bu iştesin bilmiyorum ancak bir süre geçtikten sonra yetinemiyorsun.
Zaten öyle bir lanet iş ki!
Kapandıkça 2 katını açıyorsun,
Telif geldikçe 3 kat fazla riske giriyorsun.
Hep aynı şey;
1-2 gün tatil sonrasında yine 150-200 kanal ile yola devam..
This is life of SPAMMER![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.