Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıyımdan bende nasibimi aldım, nasılda seviniyordum biraz kazanmaya başlamıştım.
Hayırlısı böyleymiş ne yapalım. Arkadaşlar birşey sorabilir miyim ? Dikkate alırsanız sevinirim.

1 kanalımız var diyelim ve ÖZGÜN'üz. Bu tür YouTube kıyımlarına takılma olasılığı var mı acaba ?

Ben bir kanalıma kendi çektiğim 1 videomu atmıştım ertesi gün kapanmıştı ama içine binlerce video attığım kanallarımda duruyor, sanırım şans işi ve bu olaylar ayın 10-15 civarı oluyor ben öle gözlemledim.

kıyımın alâsı var tam olarak şuanda kanal kalmadı elimde

Senin hiç 1800 ve 1500 $ lı tertemiz partner kanalın Yandex yüzünden DİSABLED oldu mu :)

:):) Senin hiç içinde 8500$ olan ve paypal adresini güncellemeyip ne olduğunu unuttuğun bir Awesomeness kanal disable oldumu :)

Arkadaşlar bu işler birazda rastgele deyip devam etmeniz gereken işler. Kafaya çok taktınız mı işin içinden çıkamaz kafayı yersiniz.
Çünkü arada bir video patlıyor yada kanal ivme yakalıyor günlük 1000$ kazançlara çıkıyor. Her saniye bu para gelecek mi gelecek mi diye kafanıza taktınız mı hasta olursunuz
O yüzden ben hiç bir kazanca garanti gözüyle bakmıyorum. Para paypala yattığı an hani bir mail geliyor ya, işte o zamana kadar para benim değildir.
Bakın bu ay awesomenesstan 5 haneli ödeme bekliyorum. Ama gelecek dedimmi kendimi kandırırım, gelmeyecek dedim mi kafayı sıyırırım :)
Hep gülüyorum. 150 kanal uçtu gitti bugün, şu an ki yüz halimi görseniz eminim sizde gülersiniz :):)

negatif olmak istemiyorum ama yeni açılan kanallar çok daha kolay uçuruluyor son zamanlarda, umarım yanlışım vardır ama ellerimizdeki adsense kanalları son spam kanallar olabilir.

Arkadaşlar son 3 saattir 1 kanal yüklüyordum 250 video daha yükleme bitmeden diğer kanallar gibi tekrardan kapandı. :mad:

her ayın 15 i ise ayın 6 sındaki yandex neydi :D

6 sında partnerlere 15 nde adsenselere mi yapıyorlar acaba

bende sorun yok ama bakalım sabah neler olacak

1 adet kanalım telefon doğrulama istedi diğer kanallarımda sıkıntı yok bakalım

kapanan kanalı ne zaman acmıs ve yükleme yapmıstınız ?

2 hafta önce filan açmıstım 1 gün yükleme yapıp bıraktım, ve ayrıca 2 adet telifi vardı belkide onlada ilgisi olabilir.
ilginç olan diğer kanallara etkisinin olmaması, acaba dalga halinde diğerlerinede vururmu diye düsünmüyor değilim.

2 hafta önce filan açmıstım 1 gün yükleme yapıp bıraktım, ve ayrıca 2 adet telifi vardı belkide onlada ilgisi olabilir.
ilginç olan diğer kanallara etkisinin olmaması, acaba dalga halinde diğerlerinede vururmu diye düsünmüyor değilim.

Tek umudumuzda o yani yeni açtığım kanallar bugun kapanan kanallardı. Eski 1 hafta ve öncesinde actığım hiçbir kanala birşey olmadı. Hala bekliyorum uyku girmedi gözüme.

Son nokta spam yaptigin surece sitem etmeye hakkin yok

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri