Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki günde 12 kanalımdan 8 tanesi uçtu gitti, sıfırdan başlamaktan nefret ediyorum, disaple olunan kananllar için adsense para kesiyor mu acaba? para kazanması kapansa kesin gidiyor ama, disableden gidiyormu ki

bir gün tamamen açmanı da engellerse o zaman görürüm seni :o

bir gün tamamen açmamızı engellenirse sadece beni değil, kendinide görürsün :)
şimdilik sıkıntı yokken açalımda sonrasına sonra bakarız :) hayırlısı diyelim be kardeşim

kapanan kanalım için itiraz etmiştim mail atmışlar

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."

kapanan kanalım için itiraz etmiştim mail atmışlar

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."

Otomatik cevap kardesim.
Keske bu cevapdan bir sonuc elde edebilsek.

2 ay önce almış olduğum 1 adet topluluk ihtarı yüzünden para kazanmam kapandı ! Tek adsense çalışıyordum kanalların hepsi gitti 0 landım şaka gibi.

2 kanal daha gitti ne oluyor arkadaşlar sizlerde durumlar nasıl ?

Suan farklı pc farklı mac ve farklı ip adresleri ile acılmıs tüm hesaplar 2 3 saat sonra video yükleme olmasa direk kapanıyor ve tel onayı istiyor.
Benim aklım artık daha fazlasına ermiyor.YouTube cıldırmıs olmalı bence.

Ne olduğunu bilen varsada söylesin :) çok garip bir olay ne oldu bu youtube'a verdiğimiz emekler boşa gitti.

Suan farklı pc farklı mac ve farklı ip adresleri ile acılmıs tüm hesaplar 2 3 saat sonra video yükleme olmasa direk kapanıyor ve tel onayı istiyor.
Benim aklım artık daha fazlasına ermiyor.YouTube cıldırmıs olmalı bence.
çerez tarayıcı?

Ben bu olaylardan bir ders çıkardım ayın 10-15 arası hatta 10-20 arası tatile çıkacam :D
Çünkü aynı videolardan yaptığım hatta içinde 500 video olan kanal sapasağlam dururken dün açtığım içine 200 video attığım kanal durduk yere kapandı.Kullanıcıların hiçbir hatası yok sorun tamamen genel bir temizlik ayrıca bu tarihlerde mevcut kanallarada girmemek lazım, maille veya botla takip en iyisi.:cool:

çerez tarayıcı alakası yok bu durumun çok farklı bir durum,yarın ve diğer zamanlar için bugün oluşturmuş olduğum içi boş tüm 8 kanalda kapanmış

5 farklı tarayıcadan acılmıs ve tüm cerezler tertemizdi.
Temiz mail acmaya dair hersey kusursuzca yapıldı fakat atladıgım ne var cözmem gerek.
Belki de problem bende degil YouTube'de

Youtube'da bir problem var ama bende anlamış değilim 6 gün önceki açtığım ve sonraki kanallar hepsi kapanmış bugün 4 kanal daha kapandı bugün açtıklarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri