En iyisi pazartesiye kadar ara vermek.
Zaten somadaki olaydan dolayı kafamda pek yerinde degil.
Zaten somadaki olaydan dolayı kafamda pek yerinde degil.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benimde 4 kanal uçtu şimdi![]()
kanal neyden dolayı gitti hocam benimde tüm kanallar gitti ama topluluk gelmiş ne alakaysa
çok tuhaf ya gitti güzelim kanalım elde 0 kanal kaldı. çizgi filme topluluk ihlali gelmiş ya. şimdi kanal açsam gidermi acabaHesaplarımda olağandışı hareketler tespit etmişler hocam. Telefon doğrulaması istiyor.Kanalları silemiyorum da, adsense zarar görmez inş.
çok tuhaf ya gitti güzelim kanalım elde 0 kanal kaldı. çizgi filme topluluk ihlali gelmiş ya. şimdi kanal açsam gidermi acaba
reyiz açma boşver bende açmıyorum geceden beri 12 13 video attım 1 saat sonra kapadılar bende 2 3 gün ara verecem yarın arrow sezon finali var onu bekliyorum biraz zaman geçsin sende supernatural aç izle bence
vay arkadas noluyo yaa.kanal bos duruyo bisey yok.video atıyorm topluluktan kapanıyor.nedir bu yaaaaaaaaaa
spam yapmışız topluluk yapmışız
kendi açtığım 5 videolu kanal spamdan kapanıyor satın aldığım 1500 video doldurduğum kanal ayakta..
ben bişi anlamirem
Haydaaa daha geçen hafta aldığım ve daha hiç giriş bile yapmadığım 4 boş kanal daha gitmiş. anlamadım gitti
zaten anlayamadığın için Youtube, Youtube...
Yok bi de anlasaydın![]()
ne bu sendeki küçük dağları ben yarattım havası bro
youtube a yakın bana uzak ol
alakası yok yazdığım şeyle..
İlk önce yazdığımı anla.
İşine geldiği gibi karşılık verme.
sadece bana yazdığından ötürü demedim , önceki postlarda kanalı kapananlara sorunu kendinizde arayın falan demişsin pişkin pişkin... gördüğün üzere hepimizin sorunu , derdimizi yazıyoruz..bizi küçümsemeye , dalga geçmeye hakkın yok kardeşim , uzatmayalım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.