Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl yapacağız arkadaşlar ya çok üzücü bir durum bu,ilersini düşünmek istemiyorum bu durumun kanallarımız aynı anda gidiyor bu durumu nasıl çözeceğiz :(

Cevap: Malesef Google Kapatmaya Devam Ediyor. Yeni Eski yurtdisi Farketmez

Kiyimmm konusunda bu soruyu sora bilirdiniz... böyle forum biraz cöp haline geliyor gibi

Tamam kitler misin Yönetcilik varsa

arkadaşlar yani azminize hayranım ama youtube yeni eski tr yurtdışına bakmıyorki spam yapıyor musun yapmıyor musun kıstasları bu yani bence.. tekar herkeze geçmiş olsun

Dünden beri kanal kapatmalar var acayip bir kıyım yaşanıyor dün açtıklarım kapandı bugün 1 kanal açmıştım oda kapandı eski kanallardan ayrıca kapananlar oldu çözüm yolu bulmamız lazım...

suç atmak giib olmasın kardeşim az önce videoyap botuyla kanal yaptıı videoyap kanalı kontrol ettigi anda kanal kapandı sıkıntı videoyapda olabilir yani

benimde tüm kanallar gitti . şuan çok sinirliyim ne yapacağımı bilmiyorum

Yt gene çürük elmaları ayıklıyo diye düşünüyorum sağlamlar kalsın gerisi bıraksın bu işi diyo galiba :D

yt kazandada 2 tane kanalım gitti sanırım bot kontrol ettigi an kanallar patlıyor

[h=2]Malesef Google Kapatmaya Devam Ediyor. Yeni Eski yurtdisi Farketmez[/h]
S.a Arkadaslar ..

Youtube kanallari kapatmaya devam ediyor .. Eski yeni yurt disi dinlemiyor ..

ABD ipinden ABD teliyle ve TR teliyle onayladiklarim kapandi.

TR de actigim telefon onayi istemedigi halde 15 DK olayini onaylattim yine kapandi ..

2 Kanal Video yüklenirken durdu F5 yaptim kanal gitmis ..

Ne diyorsunuz ara mi mi verelim?

tam PATLADIM ULAN dediğim gün bütün kanallarım kapandı zarar 50 kanal

yalnış bilmiyorsam videoyap her kanala 5 ip atıyor ve bu ipler her ay değişiyor. yerine gelen ipler ise başka bir videoyap kullanıcısının ipsi oluyor diğer türlü 125.000/5=25000 kanala her ay sıfır yeni ip temin etmek imkansız.
böylece ben günde bi kanala max 100 video atarken günde 500 video atan bir kullanıcının ipsi bi sonraki ay bana geliyor ve bu döngüde herkesin bi kaç kanalı nasibini alıyor.
-OLABİLİR-

2 adet kanal gitti biri freedom.
edit: yazarken +1 daha :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri