Kız arkadaşa alınabilecek hediye

çanta al hocam benimki çanta hastası şöyle şık kaliteli bi çanta gözlerini kalp şekline çevirir çok ciddiyim :)

Sekerli neskafeyi kagida dök sonra peceteyle sil kagidi kurutma makinesiyle kurut sağ ust koseye Bursa 2016 yaz siayh hat kalemi al ona yalniz kaldiginda neler dusundugunu nasil sevdigini nicin sevdigini ve onunla gelecege dair planlarini icten bir dille yaz kahverengi zarfa koy ikinizin resmini posta pulu yaptir matbaya ver.Ayrilmayin Allah mesut etsin hayata ayak uydurun..

Merhaba herkese,

29 Kasım'da kız arkadaşımın doğum günü var. Doğum gününde o Muğla da ben Kocaeli'nde olacağım normalde fakat aklımda Muğla'ya gitmek gibi bir fikir var. Muğla'ya gideceğim fakat elim boş gitmek istemiyorum. Pahalı bir şey alacak bütçem de yok aslında param varda yola ve orada tutacağım eve gidecek. Sizce kız arkadaşıma küçük maddi değeri fazla olmayan manevi değeri olacak ne alabilirim?

Karakalem Cizim yaptırtabilirsiniz hocam güzel bir çerçeve mum ve gül yaprakları eşliğinde güzel bir ortam yaratıp verebilirsiniz http://www.ytpara.com/e-ticaret/976...iklerinizin-karakalem-cizimini-yapiyorum.html

Sekerli neskafeyi kagida dök sonra peceteyle sil kagidi kurutma makinesiyle kurut sağ ust koseye Bursa 2016 yaz siayh hat kalemi al ona yalniz kaldiginda neler dusundugunu nasil sevdigini nicin sevdigini ve onunla gelecege dair planlarini icten bir dille yaz kahverengi zarfa koy ikinizin resmini posta pulu yaptir matbaya ver.Ayrilmayin Allah mesut etsin hayata ayak uydurun..

hocam gerçekten müthiş bir şey bunu yapıcam kesinlikle yapıcam çok sağolun

---------- Spam Engelliyici 17:02 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------

Karakalem Cizim yaptırtabilirsiniz hocam güzel bir çerçeve mum ve gül yaprakları eşliğinde güzel bir ortam yaratıp verebilirsiniz http://www.ytpara.com/e-ticaret/976...iklerinizin-karakalem-cizimini-yapiyorum.html

ne kadar sürüyor hocam çizim

Senin kendi el emeğinin olduğu bi hediye olması daha iyi olur özelden sana bi fikir vericem hocam

hocam gerçekten müthiş bir şey bunu yapıcam kesinlikle yapıcam çok sağolun

---------- Spam Engelliyici 17:02 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------

ne kadar sürüyor hocam çizim

Boyuta bağlı hocam siparişi geçtikten ertesi gün kargoluyorum en geç 2 gün oluyor

Bence doğdugu güne ait bir tane gazete bul. Sahibindende var o tür ilanlar.Hem ucuz yollu da. Hatta hediyeyi de şöyle ver ben öyle yaptım. buluşmadan önce buluşacagınız yere git cafe meydan her neyse otur gazeteyi okuyormuş gibi yap. o gelsin ilgilenme onla fazla gazeteyle ilgilen. yavaş yavaş ona gazeteden bişeyler göstermeye başla anlayana kadar.Benimki 15 dk sonra anladı olayı :D rahmetli Ecevit'i gösteriyorum hala bişeyler anlatmaya çalışıyor. Matrix filmi çıkmış diyorum hala devam ediyor konuşmaya falan :D anladıktan sonra tabi bi şaşırma evresi sonra sevinç çığlıkları falan anlamsızca mutlu oluyorlar:D yanına da dilek balonu al uçurmayı öğren kesinlikle ama;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri