Kız arkadaşım rahatsız ediliyor

AzomaXTR

Kayıtlı Üye
edit aranan kan bulundu yardımcı olan herkese tşk ederim konu kilitlenebilir

Son düzenleme:
Peki başka numaralardandamı aradığında cevap vermiyor. Bence devamlı arama akşama kadar bekle akşam başka birinin telefonundan telekonferans yap. Ama telefonu açmıyorsa zaten senin aradığını anlayınca yine kapatacaktır.

Ver numarasını burda hep beraber ağzına .... istersen :)

Mesaj mı atıyor?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim bu kişiye ulaşıp bi şekilde ders vermem lazım hocam yoksa devam edip gidicek
Ne yapıcan Allah aşkına. Ciğeri beş para etmez biri için başınızı yakmayın. Karşında 10 yaşında bir çocuk bile bulabilirsin. Numarayı engelle uğraşmam deme şikayette bulun. Bulsunlar gereken cezayı versinler.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

bi arkadaş aradıkça kazan diye bi konu açtı bence onu yap aradıkca tv tut teli hem para kazanırsın hemde fatura geldiğinde bi daha arıyamaz

kardeş işte dersleri hep biz bu şekilde kendimiz verdiğimiz için bir yere gelemiyoruz.bu devletin savcısı var polisi var arkadaş versene ALLAH ALLAH'a

arkadaşlar bi numara devamlı kız arkadaşımı rahatsız ediyor savcılıkla felan uraşmak istemiyoruz bu telefon sapığı arkadaşa ne yapabiliriz arıyoruz telefonada bakmıyor yardımcı olabilecek varmı bu konuda .

kız arkadaşınız numarasını değiştirsin, uğraşmaya değmez. Fakat bu sapık bu yeni numaradan da ulaşırsa işte o zaman bu sapık çevrenizden demektir o zmn savcılığa şikayet edin.

Şuan savcılığa gidersen sen haklısın
yok ben kendim bulup kendi işimi kendim halledeceğim dersen o zaman sen suclu olursun.

Operatorun vasıtası ile yada telefonun üzerinden numarayı engellemen kısa vadeli çözüm savcılığa gitmen uzun vadeli ama garantili çözüm olacaktır.

Engelle gitsin herkesle uğraşacak olsak yaşayamazdık.

Hocam numarayı bana versene kendi çapımda böyle adilerle uğraşıyorum sinirimi böyle kontrol ediyorum yoksa çevremdekilere patlıyorum yani memnun olurum :)

Gizliden aranmayı kapatın ve istenmediğiniz numaralarıda engelleyin illa ders vermek istiyorum diyorsanız açın konuşun ama aramasından rahatsız olduğunuzu belli edecek şekilde konuşun sonra savcılığa şikayette bulunun görüşme dökümanlarını çıkarttıklarında zaten herşey belli olur gereken cezayı alır

hocam hepsi var işini yapmıo die bişi yok.gidersin karakola verirsin şikayet dilekçesini karakolda savcılığa sevk eder savcılıkta soruşturma başlatır .neyi kim yapmıoo kii..

arkadaşlar problem çözüldü arayan kişiyi bulduk kıvranmaya başladı bile

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri