Kızımla Beste Yaptık, Çaldık Söyledik :))

Arkadaşlar dün bu videoyu paylaştığım kanala kızımla bebaber çalıp söylediğimiz türkü dinleyenler bilir meşhur "Haberin var mı" parçayı da eklemiştim...Dün gece bir şey yoktu sabah eşlesen içerik verdi...Fakat belirttiği saniyede beste yöneten yabancı isim gibi geldi...Anlamadım şimdi ben bu durumu...Youtubede de ne kulak varmış arkadaş sazımdan çıkan sesten bile melodiyi tanımış :D . Sizce şimdi ne yapmam lazım?
"VERTA SATAA", beste yöneten: 0:57
TEOSTO_CS
TONO_CS
KODA_CS

Arkadaşlar dün bu videoyu paylaştığım kanala kızımla bebaber çalıp söylediğimiz türkü dinleyenler bilir meşhur "Haberin var mı" parçayı da eklemiştim...Dün gece bir şey yoktu sabah eşlesen içerik verdi...Fakat belirttiği saniyede beste yöneten yabancı isim gibi geldi...Anlamadım şimdi ben bu durumu...Youtubede de ne kulak varmış arkadaş sazımdan çıkan sesten bile melodiyi tanımış :D . Sizce şimdi ne yapmam lazım?
"VERTA SATAA", beste yöneten: 0:57
TEOSTO_CS
TONO_CS
KODA_CS
vay bee :) youtube iyice işi ilerletiyor ileride daha da sıkı olucak bu eşleşen sorunları .

bu şimdiden kendini belli ediyor.

hocam tam eşleşen verdiği yerde sazınızın tıngırdamasını değiştirin :D

çok başarılı hocam tebrikler :)
Teşekkür ediyorum, sağolasın...
vay bee :) youtube iyice işi ilerletiyor ileride daha da sıkı olucak bu eşleşen sorunları .

bu şimdiden kendini belli ediyor.

hocam tam eşleşen verdiği yerde sazınızın tıngırdamasını değiştirin :D
Valla bilmyorum işte dediğiniz gibi youtube kendini aşmaya başladı...Sazın tıngırtısı o bölgede parçanın başından sonuna kadar aynı aslında...Bilmiyorum sözden mi yakalıyor anlamadım...Bir şeyleri değiştirmeyi başarabilmem için sanırım kaydı tekrarlamam gerekecek...Yorum için teşekkürler bu arada...
Hocam sazınıza sesinize sağlık,bence profesyonelce yapacağınız bir özgün müzik kanalı,zaman içinde size kesinlikle kazandıracaktır :)
Başarılar..
Beğendiğine sevindim arkadaşım...Çok profesyonelce yapabileceğimi pek sanmıyorum ama bu formatta kanalı güncel tutmaya çalışacağım...

Yaptığınız gerçekten çok güzel hocam, hangi baba evladıyla oturup şarkı söyleyip eğlenebiliyor ki?

Yaptığınız gerçekten çok güzel hocam, hangi baba evladıyla oturup şarkı söyleyip eğlenebiliyor ki?
Dediğin gibi arkadaşım yan yana gelip o ritmi bulduktan sonra aldığım haz duygusunun tarifi yok...En önemlisi de bu zaten...Yorum için teşekkürler...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri