Kızlara sarıldım! (zabıtlar geldi) -sosyal deney

• Kullanıcı ogunsakiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.youtube.com/watch?v=UQKXzS3gpkc

arkadaşın videosu kameraman benim :) bir paylaşıyım dedim nasıl olmuş sizce

Düşünce güzel iki eleştirim olacak;

1-Başlık hiç olmamış kızlara sarıldım başlığı sizi videoda ki amacınızdan sapıtmış gösteriyor sanki bunu kızlara sarılmak için yapmışsınız tarzında.

2- Müzik videoyla aşırı uyumsuz daha çok piano ya da keman daha iyi gidebilirdi bana göre.

Her açtığın konunun altına "her video için konu açma tek konuda birleştir diyorlar" takmıyorsun

Bu video 3 yıl evvel yapıldı farklı özgün bir şeyler dene

Obc8AijjThSsRqVOIW5WjQ.png

Hocam daha kaç konu açacaksın. Sadece videolar için konu açıp backlink kasan yeni seocular gibisin. Yanlış anlama ama tek konuda topla artık şunları.

Ayrıca o müzik nedir Allah aşkına. Konu başlığı kızları kullanır gibi olmuş. Senaryo zaten seneler önce bitmiş. Yani nereden tutsan elinde kalıyor. Biraz kırıcı yorum oldu ama eleştiri olmazsa hataları görüp başarıya gidemezsin.

Hocam fena takıldım başlığa bu nedir. Nasıl bir başlık nasıl bir bağlantı nasıl bir dünya.

Kızlara sarıldım
Zabıtalar geldi
Sosyal deney

Allah kolaylık versin ne diyim.

gençlik bırakın böyle videoları daha yaratıcı olun bence ... yaratıcı olurkende şu ergenlikten sıyrılın .. kız attım ..sarıldım asıldım vs bunlar kimseye birşey katmaz.. izleyici kesimide belirli biir bantta kalır ben 10 sn dayanamadım

Son düzenleme:
Konuları birleştireniz sizin içinde rahat olur

Ben üyenin videoları birleştirilsin diye Report etmiştim ama kimse ilgilenmemiş.
Birkez daha Report edeyim belki konuları birleştirip, tek başlıkta toplamasını sağlarlar videoları.
Üye iyice forumu İmleme sitesi gibi kullanıyor.

Çok klasik olacak ama başlığa ve arkadaşın yukarıda attığı 2 videoya istinaden:

"Sizin ananıza bacınıza yapsalar hoş olur mu?"

Toplumsal Ahlaksızlık diz boyu fakat trend videolar için başarılı olmuş. ha esra erol ha bu traz içerikler birbirinden farkı yok. Sonuç kanal amacına ulaşır.

---------- Spam Engelliyici 22:14 ---------- Önceki Mesaj 22:12 ----------

gençlik bırakın böyle videoları daha yaratıcı olun bence ... yaratıcı olurkende şu ergenlikten sıyrılın .. kız attım ..sarıldım asıldım vs bunlar kimseye birşey katmaz.. izleyici kesimide belirli biir bantta kalır ben 10 sn dayanamadım

ellerine sağlık güzel yorum.

böyle videoları gördükçe spam yaptığım için kendimle gerçekten gurur duyuyorum

İnsanları özgüne teşvik ederken bunu kastetmemiştik hocam.. Tamam artık vurmayın beyler öldü sanırım.

Muhtesem bir video olmus, dusunce falan cok ozgun. Yanliz bayanlardan cok erkekler ilgi gostermis gibi geldi bana..

Yanlış hatırlamıyorsam geçen her videonuz için ayrı konu açtığınız için, sizi banlamıştım.

Tek bir konu açacaksınız, kanalınıza her yeni video attığınızda konunuzu güncelleyeceksiniz bizde o konu üzerinden gideceğiz. Bunu yapmak çok mu zor?

Hayır, bunda anlamayacak bir durum yok bu sebepten geçen gün banlandınız, siz hala ısrarla her videonuz için yeni konu açıyorsunuz, Yanlış anlamayın kanalınıza attığınız videolardan haberimiz olmasın demiyoruz ama bunu tek konu üzerinden giderek yapmanız doğru olur, bu şekilde forumda konu kirliliği oluyor.

Şimdi aynı durumdan ceza almışken neden gelip tekrar yeni konu açarsınız ? Şimdi siz söyleyin ne yapıyım hocam?

https://www.youtube.com/watch?v=UQKXzS3gpkc

arkadaşın videosu kameraman benim :) bir paylaşıyım dedim nasıl olmuş sizce

Kızlara Sarılmak bedave erkekler uzak durun yazman gerekirdi kardeş. Sosyal deney demişsin başlık sosyal deneyle alakası yok. İnsanlara Sarıldım demen bir sosyal deney için daha uygun olacak. Dikkat çekmek için bu tarz başlıklar atmamak gerekir. İnsanlar size iyi niyetle davranıp sarılmış Tabii Ne kadar doğruysa! Benim Kızım başka adama sarılarak güven duyacaksa tövbe....

kağıtta yazan Sarılmak Bedava, video başlığı KIZLARA SARILDIM. çok ilginç,tuhaf,düşündürücü,iç gıcıklayıcı bi başlık olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri