Tapatalktan yapıyorum . [emoji1] [emoji2] [emoji3] [emoji4] [emoji7] [emoji8] [emoji12] [emoji13] [emoji14] [emoji16] [emoji18] [emoji3] [emoji3] hepsini attm [emoji3]valla ciddiyim ya la![]()
bunun kahkaha atanı sırıtanı yokmu bunun gibi bak![]()
![]()
![]()
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tapatalktan yapıyorum . [emoji1] [emoji2] [emoji3] [emoji4] [emoji7] [emoji8] [emoji12] [emoji13] [emoji14] [emoji16] [emoji18] [emoji3] [emoji3] hepsini attm [emoji3]valla ciddiyim ya la![]()
bunun kahkaha atanı sırıtanı yokmu bunun gibi bak![]()
![]()
![]()
![]()
biz nasıl yapcaz ya la pc denTapatalktan yapıyorum . [emoji1] [emoji2] [emoji3] [emoji4] [emoji7] [emoji8] [emoji12] [emoji13] [emoji14] [emoji16] [emoji18] [emoji3] [emoji3] hepsini attm [emoji3]
Öğeyi denetleden bak hangi işaretler kullanılmış [emoji3] [emoji3]biz nasıl yapcaz ya la pc den![]()
biz nasıl yapcaz ya la pc den![]()
alınmıyorumKonu smiley konusuna dönmüş
Benden 2 sayfa yazıldı gönderildi çorbada tuzumuz olsun. Leventbeye selamlar![]()
buna bittim ben yaaaa![]()
Resim Linki Olarak Geliyor Resim Ekle Şeklinde Yapabilirsin Ancak Kısa Yol Tuşuyla Yapabilmen için Forum Ayarı Yapılması Gerekir
1-2 sayfa alırım.
Ver bi 5 sayfa da bana ver dostum.
Günaydın arkadaşlar Sizden Yardımınız bekliyorum
yolla hocam 1 sayfaneye yazıyoruz?
Hocam şu an isteyim ilk msj a ekledim resimleri. Ordan numaralardan birini yazabilirsiniz. Hangi noyu yazdiginizi yazarsanız iyi olur.
Millet hatim dagitiyor kutlu dogum diye biz
de buralarda sayfa aliyoruzkolay gelsin hepinize
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.