Klavyesi hızlı olan gönüllü arkadaşlar aranıyor

hocam bu yazdıklarını taratsın bi program var adı aklıma gelmiyo onla direk word de cıkartabilir zulüm olur böyle tek tek yazmak

Abby Fine Reader kullansanıza hocam. Daktilo yazısı olduğundan net olarak çıkartır tüm sayfaları word halinde ?

Abby Fine Reader kullansanıza hocam. Daktilo yazısı olduğundan net olarak çıkartır tüm sayfaları word halinde ?

Hocam denedim olmadı yinede saolun söylediğiniz için

---------- Spam Engelliyici 20.04.2015 00:06 ---------- Önceki Mesaj 19.04.2015 23:36 ----------

21i de ben alayım
Cok saolun yazdıgınız için hocam

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------

Arkadaşlar son 10 sayfa kaldı sabaha yetiştirmem lazım. Yokmu yardımcı olacak ?

Hocam denedim olmadı yinede saolun söylediğiniz için

---------- Spam Engelliyici 20.04.2015 00:06 ---------- Önceki Mesaj 19.04.2015 23:36 ----------

Cok saolun yazdıgınız için hocam

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------

Arkadaşlar son 10 sayfa kaldı sabaha yetiştirmem lazım. Yokmu yardımcı olacak ?

Elim yara hocam normalde cok hizli yazarim tuslara basarken bile aciyor parmagim daha fazla yazabilirdm ama. 1 sayfa anca yazdim umarim yardim eden cikar@Katip galiba cok hizli yaziyodu yardimci olur belki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri