Knight anlayanlar

Bundan 4 sene önce felan 1-2 hafta oynayıp bıraktım şimdi yeniden basşladım 14 levelim warrior skilleri açtık arkadaşlar şuan 10 skill points var ama basamıyorum skili güçlendiremiyorum nasıl olur ?

2- Bi party e giriyorum adamların nerde oldugunu göremiyorum nasıl görürüm

(Buraya açamaın sebebi forumda çok knight oynayan oldugu için)

bizim bi arkadaş oynuyor uskodan daha fazla user varmış :D pazar için pre falan lazım değilmiş uskodan daha çok kullanıcı varmış databasesi aynıymış bilgine :)

bizim bi arkadaş oynuyor uskodan daha fazla user varmış :D pazar için pre falan lazım değilmiş uskodan daha çok kullanıcı varmış databasesi aynıymış bilgine :)
knight arena galiba. Birebir usko databasesi.

Ah be knight ömrümden çaldın. Fena bağımlıydım bi ara ama şimdi bıraktım :)

World Of Warcraft gibi oyun asla gelmez 8 sene oynadım The Lich King [ arthas ] tan sonra bitti benim içinde sonra Star Wars oynadım ama kniht online de paso gb satıyordum cafe işletirken :) sene 2005 hehe

Silkroad - İstanbul Kıyamet Vakti oynayan yok mu lem :)

Ultima Online gelmiş geçmiş en iyi mmporg oyunudur.Ultima Online oynayabilen gerçek bir player gerçektende zeki insandır.Aynı zamanda mmporg oyunların atasıdır oynayan bilir :)

Merhabalar.KO da hapse düştüm ve nasıl cıkacagımıda bilmiyorum.Görev yapayım dıyorum canavarda kesemiyorum.Hapisten nasıl kurtulurum.

73TTWNN.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar.KO da hapse düştüm ve nasıl cıkacagımıda bilmiyorum.Görev yapayım dıyorum canavarda kesemiyorum.Hapisten nasıl kurtulurum.

73TTWNN.jpg

Cash cekmeniz lazim o cashle de Wing of Dragon + Stick eşyalarını alıyoruz.
Hapisteki NPC [Warden] Kabal’a giderek bu eşyaları kırdırıyoruz
Bunun karşılığında Punishment Stick ve bir adet Dragon Wing Voucher alırsınız.
Sonra npcden görevi alıp tamamlıyoruz.
Stick üstümüzden silinecektir.

Kanadı ise Marodonda NPC Kayra’dan kırdırın.

Cash cekmeniz lazim o cashle de Wing of Dragon + Stick eşyalarını alıyoruz.
Hapisteki NPC [Warden] Kabal’a giderek bu eşyaları kırdırıyoruz
Bunun karşılığında Punishment Stick ve bir adet Dragon Wing Voucher alırsınız.
Sonra npcden görevi alıp tamamlıyoruz.
Stick üstümüzden silinecektir.

Kanadı ise Marodonda NPC Kayra’dan kırdırın.

Peki hocam bu cash çekme , Punishment Stick ve bir adet Dragon Wing Voucher alma işlemlerini nasıl yapıyoruz.Biraz anlatabilirmisiniz.

Ne güzel gb satıyordum seri banladılar youtube un yanı sıra buradan da banlandık seri şekilde :D 18. hesabı banlatınca oynamaya karar verdim.Oynayacak olanlara parası olanlara cypher ı öneririm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri