Knight oynamayı özlediniz mi ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
D

Dean

Guest
Uzun süredir oynayanlar vardır hala, benim gibi uzun süre oynayıpta bırakmış olanlar vardır gibi gibi neyse tekrardan forum olarak clan kurarız stres atarız belki diye düşünüyorum. katılım olurmu acaba ?

Fire Drakeden sonra knight bitti. Bundan sonra sadece zaman kaybı

özledim ama oynamam daha :) simdilerde arada elim nova town :D yazasım gidiyor videoları izliyorum

Knight değil de Ultima oynamayı özledim =)
Ultima Online Hayat Offline

Valla K0xper'dim 3 Parti Charla Krovaz Yapıyordum K0xp Bitti Bıraktım Memnunum Hayatımdan sadece bunu diyorum :D

eski haline dönse hiç düşünmeden tekrardan oynamaya başlarım :(

Hiç oynamadım kinight akranlarım oynarken cs oynamayı özledim ama

kurtulduğuma sevindiğim tek oyun oluyor kendileri ama arada arkadaşlar osko oynuyor giriyorum arada

sımdımı hatırlattın ya ares ronak ıonıa manes enson helıos ooo :( keske patch 1886 olsa

Şimdiki aklım o zamanlarda olsaydı şuan çok farklı yerlerde olabilirdim. :)

hala farm yapıyorum ben. aslında şimdi ko yu gelire çevirme peşindeyim. aç hesabı ayarla ve salla bota gelsin paralar :D

şuan seafight oynuyorum oynayan varmıdırki :)

vay arkadaş baya varmış özleyen ama ne yazıkki bende koxp azaldı diye oynama hevesim pek yok fena koxperimdir :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri