Knight Pvp Server açmayı düşünüyorum Zor Myko eski günlerdeki gibi

вαттυѕαу;808038' Alıntı:
Mage Sw yap , Zor sw sakın yapma , Youtubeden fırsat bulup kimse girmez :)

demi ya şöyle 2 nova atalım kendimize gelelim, 2 tane sağlam pri olsun tamam zamanında cok pis tp mage oynamışlığım var:D

ko çok vakit alıyor harbiden cs atalim bari o zaman maksat birliktelik keyif birkaç saat .saçma sapan sayfalarda refresh yapacağıma keyif alalım

yapıcaz bakalım birşeyler arkadaşlar o nova olayları civcivler vs ne güzel olur eski ko cular ya.

Jaspercullen WArrior (Alacakaranlık meşhur olduğu zamanlar) :)
Tekrar toplanıp başladık sonra gene bıraktık falan fişman :p
server'ın ilk zamanlarıydı

W6p3QP.jpg

jvNbW9.jpg

başkan bence zor sw değilde orta olacak. İtem upgrade zor olacak fakat drop oranları yüksek olacak. para için sağda solda uğraşılmayacak wormlerden gb ler falan çıkacak. Lv sınırı 80 en az ya da 83 olmalı. Zor sw isteyen girsin Usko oynasın bize PK Serveri lazım şöyle forumca 2 party saglam pk'lar atarız. Ayrıca kesinlikle Job'lar eşit olmalı. Asas gelip wr'e 2 attımı ne anlamı kalıyor sw'in. Kimi alıyo 8 mage giriyo bişeler yapıyo zevksiz zevksiz şeyler. Her joptan olacakki party'de zevk alasın oyundan. v.s v.s mesela itemler üstünde başlamasın 1 çarın fakat drop oranları saglam olsun gidip eslantta 1 saatte üstümüzü dizebilelim ( tabi +3, +5 olarak. ) Upgrade zor olsun ki sw da userler arasında farkta olsun. Yoksa itemli 83 lwl başlangıç olan serverlar'la fark kalmaz. Hayalimde ki sw bu benim :D PK'ya doymak istiyorum şu aralar.

Not: Bu arada Delos savaşları da olsun bayrak tikelim :)

edit: hem zor sw'da forumdan kimse girip uğraşamaz geceleri takılabileceğimiz seviyede olsun :)

Son düzenleme:
ko cüce'de reklam vermek için sıra almanız gerekiyor :) biz verememiştik 1 ay

hocam yarıyıl tatiliyle beraber 3 4 tane myko geliyor ve çok sağlamlar, rakipleriniz çok dişli
ben geçen biraz baktım ya myko var ya da ko'nun son versiyonları var halbuki v1453 versiyon pvp yok, oynayanlar iyi bilirler 2007 2008 civarı oyunun en zevk veren zamanları ve v1453, bu farkı değerlendirebilirseniz çok güzel olur

forumdakıler gırmez ama tutan server türü yourko tarzı kardeşim.yourko'nun aynısı olan bi server aç para içinde yüzersin.tabi onlar gibi saglam koruma ve gm destegi gerekiyor.serverlerinde hile barındırmıyorlar.öyle userli sw görmedim.

hocam hiç boşa masraf edip o kadar para harcama yazık olur parana şu an o kadar pvp server varki ko cuce de sabit reklamları olan açsan max 200 user gelir ilk gün sonra düşer düşer düşer şöyle söyleyim atı alan üsküdarı geçti yani .

zor sv açma diyorsunuz yani , ama zor sw dışındakilerin ne tadı varki

hocam artık exp kasmak sarmıyor girip direk pk atmak lazım, ko nun kitlesi büyüdü artık pc başında oyunla çok zaman geçiremiyor pvp olsa clientte temiz olursa ben gelirim üstadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri