Koç Holding Rezaleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayalet301

Kayıtlı Üye
Mülkiyeti Koç grubuna ait olan Abdülmecid Efendi Köşkü'nde açılan sergi büyük tepki

osmanli-torunu-isyan-etti-dedemin-evinden-10161147_7901_m.jpg

osmanli-torunu-isyan-etti-dedemin-evinden-10161147_995_m.jpg

osmanli-torunu-isyan-etti-dedemin-evinden-10161147_7695_m.jpg

https://www.haberler.com/osmanli-torunu-isyan-etti-dedemin-evinden-10161147-haberi/

müslümanım kisvesi altına gözüken hristiyan toplulukar grubu koç

Kendine Osmanlı Torunu diyenler, Osmanlı padişahları ve Vezirlerinin yaptıkları resimleri protesto ediyorlar.
:D
Haberlerde açıp okusalar neyin ne olduğunu görürler aslında.
:D

Neyse bu haberi buraya koymanın amacı ne bilmiyorum ama bu bilgiyide size ben vereyim.

Abdülmecid nü (çıplak) resimler de yapan bir ressamdı. Sanat eğitimini de II. Abdülhamid desteğiyle almıştı.

Son halife II. Abdülmecid, Nilhan Osmanoğlu’nun torunu olmakla övündüğü II. Abdülhamid’in gözetiminde döneminin ünlü ressamlarından eğitim aldı. Ömrü boyunca sanatla uğraştı, resimleri Fransa ve Avusturya’da sergilendi.

II. Abdülhamid, Üsküdar’daki av köşkünü ‘Sanat çalışmalarını burada yapsın’ diye yeğeni II. Abdülmecid’e hediye etmişti. ‘Abdülmecid Efendi Köşkü’nü Koç grubu restore ettirip tekrar ziyarete açtırmıştı. En son İstanbul Bienali kapsamında ‘Kapı Çalana Açılır’ sergisi düzenleniyordu.

osmanlı padişahları halen hayatta olsaydı bu osmanlı torunu diye ortada gezinen sağa sola saldıran geri zekalıların kellelerini vurdururdu

Osmanlınında yanlışları vardır elbette, Osmanlı kusursuz olsaydı yıkılıp gitmezdi, Ama asl olan DAVA'dır, dava nedir diye soracak olursanız, Peygamberimiz ve diğer 24bin Peygamberin Davası, İşte bu kusursuzdur ve kıyamete kadar devam edicektir,

İnsanın elinden çıkmış ideolojiler, saltanatlar, Krallıklar kaybolmaya mahkümdür

Not=Hiçbi partiyi tutmam sevmem, beni partici olarak düşünenler için

Gerçektende rezalet!! Ne gerek var bu ülkede sanata? Koç holding hemen araplara satılmalı :mad:

Bu ülkede hiç kimse bir başkasını o müslüman bu hristiyan diye yaftalayamaz. Farzedelim ki dinsiz, ateşe tapıyor. Sanane!
100.000 kişi evine ekmek götürüyor Koç grubu sayesinde. Senin ne faydan var memlekete ?
Adam olun önce.

Son düzenleme:
Ben ortada bir rezalet göremedim. Ha eğer çıplak heykelden tahrik oluyorsanız onu bilemeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ytparada yanlış konu açtın genelde bu tarz konularda işi dine vuranlar linç edilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri