Kocaeli kartepe nasıl giderim ve nasıl bir yer

AddMe

Kayıtlı Üye
istanbul anadolu yakasından tren varmı ? Üniyi orda kazandım. Otobus tren ne varsa yazarmısınız.

Hocam Ümraniye Servis Ofisi var ama galiba O okul zamanı anlaşmak için anadolu yakasından evden alıp okula okuldan eve servis var bilgin olsun

Malesef hocam ama Yeri Ümraniye Sondurak Vatan var hemen yanında internetten yazın illaki çıkar Ümraniye Kocaeli üniversitesi servis diye

Kocaelide yaşıyorum . Dedikleri gibi günlük servis var diye biliyorum istanbul anadolu yakasından - üniversiteye . Zaten buranın liseleri bile 2-3 yıl öncesine kadar hep istanbullu çocuklarla doluydu . Benim sınıfımda bile 5-6 kişi vardı günü birlik servisle gelip giden. Trenle gelirsen İzmit'te inersin ordan birdaha kartepe otobüslerine binersin . Ben olsam servisi tercih ederdim.

Kocaelide yaşıyorum . Dedikleri gibi günlük servis var diye biliyorum istanbul anadolu yakasından - üniversiteye . Zaten buranın liseleri bile 2-3 yıl öncesine kadar hep istanbullu çocuklarla doluydu . Benim sınıfımda bile 5-6 kişi vardı günü birlik servisle gelip giden. Trenle gelirsen İzmit'te inersin ordan birdaha kartepe otobüslerine binersin . Ben olsam servisi tercih ederdim.

izmitten kartepe kaç dakika sürer ortalama ? ve kartepe nasıl bir yer ? internette baktımda toki konutundan başka bişey yok

Hocam hareme bin. Gebze de in. Ordan kocaeli izmit arabasına binip gidersin

izmitten kartepe kaç dakika sürer ortalama ? ve kartepe nasıl bir yer ? internette baktımda toki konutundan başka bişey yok

otobüsle hiç gitmedim nereleri ne kadar dolanıyor hızı nasıl hiç bilmiyorum ama yakın yerler birbirine bi eziyeti olmaz mesafe olarak (izmit merkezden baz alırsak). onun dışında kartepe gelişmiş bi ilçesi değil kocaelinin . Köyler - kısa süreli konaklamalar - piknik alanları - kış turizmi gibi alanlar çoğunlukta . Yani hafta sonu geçirmek için güzel ama düzenli yaşam için pek iç açıcı değil açık konuşmak gerekirse. akıl vermek gibi olmasın ama izmitte bi yurt vs. düşünürsen daha rahat olabilir senin için çünkü kartepe kocaelinin sakaraya sınırında kalan bi yer hergün gel git bayar adamı bu seçenek eğer uygunsa bi düşünmende fayda var . Ben bugün bi arkadaşımla kendi arabamızla gittim üsküdara o bile yoruyor birde kartepeye otobüsle 1 saatlik mesafedeyim ben , istanbula daha yakınım yani.Bir arkadaşım oturuyor gebzede , üniversitesi avrupa yakasında . Çekilmiyor diye 800 lira aylık yemeksiz yurda katlanıyor .

7 senemi kocaeli üniversitesine vermiş biriyim ki ben umuttepedeydim, kartepe çok daha uzakta. bostancıdan ilk sene gittim geldim trenle çekilmesi imkansız, kartepe de arkadaşların dediği gibi gelişmiş bir yeri değil kocaelinin malesef. servis işine de gelirsek günde 4 saat belki daha fazla vaktini yola vereceksin. benim tavsiyem merkezde bir yurda çık okula otobüsle gider gelirsin. izmit merkez güzeldir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri