kocaelinde oturuyorum 3. pini istedim ?

thedimebag

Yasaklanmış
ocaktan beri pin beklıyorum adres dogru posta kodu dogru.fakat pinim hala gelmedi.galiba 3 pinden sonra kımlıkle onaylatıyoruz.bendekı bu sans varken kımlıktete sorun cıkar dıye dusunuyorum :) bu tarz bıseyle karsılasan varmı?
saygılarımla

Bende kocaeli/körfez 1. pinde gelmişti bana :D :D
pttye git ordan bi sordur geldimi diye belki alta koymuslardır sıradadır falan

Bende kocaeli/körfez 1. pinde gelmişti bana :D :D
pttye git ordan bi sordur geldimi diye belki alta koymuslardır sıradadır falan

dostum merkezde ptt gıttım barkod numarası sordular yok dedım.ozaman posta dagıtım yerının telefonunu verdıler.aradım adıma gelen bırsey yok dedıler :(

dostum merkezde ptt gıttım barkod numarası sordular yok dedım.ozaman posta dagıtım yerının telefonunu verdıler.aradım adıma gelen bırsey yok dedıler :(

Kimlik fotokopisi yolladınmı 1gudne hallediyolarmıs yanı pin gorevı goruyormus oda forumdan bi araştır bulursun 2dakikaya

Ben yaptım hocam 3.cüyü iste sonra kimliği tara pub idini gir formu yolla en geç 10 dk onaylarlar ben TC sildim yolladım istersen öyle yap.

ocaktan beri pin beklıyorum adres dogru posta kodu dogru.fakat pinim hala gelmedi.galiba 3 pinden sonra kımlıkle onaylatıyoruz.bendekı bu sans varken kımlıktete sorun cıkar dıye dusunuyorum :) bu tarz bıseyle karsılasan varmı?
saygılarımla

kardesım bende kocaeli kartepede oturuyorum. benımkıde gelmemıstı kımlıkle onaylattım 5 dk ıcınde onaylandı. sorun cıkacagını sanmıyorum. kımlıgının arkalı onlu fotosunu cek onaylat sorun olmaz

Bizde öyle birşey yapalım mı 3 pini hızlı hızlı istesek daha sonra kimlikle onaylatsak gelmesi çok zaman alıyor o yüzden ?

kardesım bende kocaeli kartepede oturuyorum. benımkıde gelmemıstı kımlıkle onaylattım 5 dk ıcınde onaylandı. sorun cıkacagını sanmıyorum. kımlıgının arkalı onlu fotosunu cek onaylat sorun olmaz

sag ol hemserım :)

---------- Mesaj saat 18:07:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:06:29 civarında gönderildi. ----------

Bizde öyle birşey yapalım mı 3 pini hızlı hızlı istesek daha sonra kimlikle onaylatsak gelmesi çok zaman alıyor o yüzden ?

her ay 1 pin isteye bılıyosun

---------- Mesaj saat 18:08:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:07:07 civarında gönderildi. ----------

Eğer 3.cü pini istedinse tamamdır zaten hemen tarat yolla hemen onaylarlar.

dostum suan yollayım mı yanı
3 pini istemem 4,5 gun oldu daha da

şimdi bişi sorcam diyelim ki 3 pin de gelmedi kimlik onayı yapacaz ama adsenseyi yabancı gavur bir isimle açmıştık ne olacak ? :D

sag ol hemserım :)

---------- Mesaj saat 18:07:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:06:29 civarında gönderildi. ----------

her ay 1 pin isteye bılıyosun

---------- Mesaj saat 18:08:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:07:07 civarında gönderildi. ----------

dostum suan yollayım mı yanı
3 pini istemem 4,5 gun oldu daha da

Yollasana hocam pin isteme hakkın bitmedimi bitti 3.cüden sonra yolla işte 10 dk onaylarlar.

baya gecikmiş sizin pinler

arkadaşlar ben 3 pin istedim 10 dakika sonra kimlik fotokopisini yolladım 5 dakika sürmedi mesaj geldi dogrulanma onaylanmış konu ve bilgi için ayrıca herkese teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri