Kod yazmadan ürettiğim Android Oyunum: GRAVITY SWING

Yagin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bolumengen.com
Merhaba arkadaşlar 5 ay öncesinde bu forum ile birlikte YouTube işine girmiştim. Çizim videoları kanalı yapmayı düşünüyordum. Fakat bu forum vesilesi ile çocukluk hayalim olan oyun yapımcılığı işine girdim. Programcılık bilgisayar mühendisliği kod yazmak hiç bişey bilmiyordum. HTLM5 vasıtası ile bu sektöre girdim ve oyunlarımı üretmeye başladım, 2 ay sonra yaptığım ilk oyunum çok basit olmasına rağmen 10.000 indirmeye ulaştı. Şu an günde 3-4 TL getirisi bile var.

Bugün sizinle bu yeni oyunumu paylaşmak istiyorum: GRAVITY SWING

Market Linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sevginsen.gravityswing

Oyunu değerlendirip, indirip, destek olanlardan Allah razı olsun şimdiden. İyi kötü eleştiri ve önerilerinizi de yazarsanız sevinirim.

Bu oyunlar basit oyunlar fakat şuan üzerinde içinde marketi olan, ilerlemeli bölümleri olan oyunlar üzerinde çalışıyorum. Umarım ilerde kendimi daha da geliştirebilirim. Her türlü tavsiye ve destek için şimdiden teşekkürler:

Oyun Videosu:
https://www.youtube.com/watch?v=cSIoPEhGvS8&list=UU_XD6Ate2Vadp67LSh5t9-Q

Oyundan birkaç görüntü:
pdRoQbY3p

idZrfmlfp

f0FA2bD1p

km6AqHbQp

Oyunda amaç uzay gemisi patlayan astronotu meteorlara uydulara çarpmadan sağ salim uzayda ilerletmek.

Kontroller çok basit, tek dokunuşla astronotun ivmelenmesi değişiyor, bu şekilde kaçmaya çalışıyorsunuz.

Değerlendirmeler için şimdiden teşekkür ederim.

başarılar dilerim.oyunlar güzel olmuş.fakat oyunların boyutu biraz fazla bence

Teşekkür ederim. Boyut konusunu çözemedim henüz, bilgisayarda 1,8 MB görünüyor oraya yükleyince 12 MB oldu nedense, henüz çok hakim değilim boyutsal stabiliteye.

Html5 ile Android oyun yapmak için hangi Kaynakları kullandın dostum bende öğrenmek istiyorum yardımcı olur musun? [MENTION=9794]Yagin[/MENTION]

[MENTION=9549]flyx[/MENTION] ludei adinda bir cevirici var isterseniz ios sistemler icinde ceviri yapiyor html5 kodlarini yani sadece htlm5 ile oyun yazarak hem android hem ios a yukleme yapabiliyosunuz. Ama ios daha karmasik ve islemler cok uzun ayrica macbook gerekiyor. O yuzden ileriki zamanlarda iphone icinde yayinlamayi dusunuyorm

Merhaba arkadaşlar 5 ay öncesinde bu forum ile birlikte YouTube işine girmiştim. Çizim videoları kanalı yapmayı düşünüyordum. Fakat bu forum vesilesi ile çocukluk hayalim olan oyun yapımcılığı işine girdim. Programcılık bilgisayar mühendisliği kod yazmak hiç bişey bilmiyordum. HTLM5 vasıtası ile bu sektöre girdim ve oyunlarımı üretmeye başladım, 2 ay sonra yaptığım ilk oyunum çok basit olmasına rağmen 10.000 indirmeye ulaştı. Şu an günde 3-4 TL getirisi bile var.

Bugün sizinle bu yeni oyunumu paylaşmak istiyorum: GRAVITY SWING

Market Linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sevginsen.gravityswing

Oyunu değerlendirip, indirip, destek olanlardan Allah razı olsun şimdiden. İyi kötü eleştiri ve önerilerinizi de yazarsanız sevinirim.

Bu oyunlar basit oyunlar fakat şuan üzerinde içinde marketi olan, ilerlemeli bölümleri olan oyunlar üzerinde çalışıyorum. Umarım ilerde kendimi daha da geliştirebilirim. Her türlü tavsiye ve destek için şimdiden teşekkürler:

Oyun Videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=cSIoPEhGvS8&list=UU_XD6Ate2Vadp67LSh5t9-Q

Oyundan birkaç görüntü:

pdRoQbY3p

idZrfmlfp

f0FA2bD1p

km6AqHbQp

Oyunda amaç uzay gemisi patlayan astronotu meteorlara uydulara çarpmadan sağ salim uzayda ilerletmek.

Kontroller çok basit, tek dokunuşla astronotun ivmelenmesi değişiyor, bu şekilde kaçmaya çalışıyorsunuz.

Değerlendirmeler için şimdiden teşekkür ederim.
tebrikler [emoji4]

[MENTION=9549]flyx[/MENTION] ludei adinda bir cevirici var isterseniz ios sistemler icinde ceviri yapiyor html5 kodlarini yani sadece htlm5 ile oyun yazarak hem android hem ios a yukleme yapabiliyosunuz. Ama ios daha karmasik ve islemler cok uzun ayrica macbook gerekiyor. O yuzden ileriki zamanlarda iphone icinde yayinlamayi dusunuyorm

yani html5 kodlarını mı öğrenmek gerekiyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri