Kodla 2016 | Hayatı Kodla Günleri
Arkadaşlar merhaba;
Ben Kodla Etkinliği Organizasyonlarından Tolgahan ÜZÜN. KTÜ Bİlgisayar Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi ve aynı zamanda KTÜ IEEE Kulübün de Computer Society topluluğunun başkanıyım. Bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz bir etkinliğimizden bahsetmek istiyorum.
Geçen sene kendi imkanlarımızla gerçekleştirdiğimiz Kodla (Kodla) etkinliğinde sadece yurt içinde değil, yurt dışından da konuşmacıların geldiği bir etkinlik olup, 2 gün içerisinde seanslara toplam katılım oranı 1000 kişiyi geçmiş bulunmakta. Bu sayıyı bu sene ikiye katlamayı hedefliyoruz.
Çok sayıda arkadaşımızın staj imkanı ile buluştuğu ve bazı arkadaşlarımızın bu şirketlerde çalışma imkanı bulduğu bu etkinliğin daha kaliteli olması ile uğraşıyoruz.
Burada iş yapan abiler ve ablalarımdan veya kardeşlerimde küçükte olsa destek bekliyorum.
Özellikle ürün sponsorluğu ( Hosting + domain vb.) gibi konularda buradan güzel destek almayı umut ediyorum. Ben buraya sponsorluk dosyasını ekleyeyim.
Dosyadaki sponsorluklardan olmak isteyen arkadaşlar [email protected] 'dan veya direk buradan iletişim kurabilirler.
Sponsorluk dosyası
Şimdiden yardımcı olan veya olamayan herkese teşekkür ederim.