Kollektif network tanıtım konusu

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Alt kanalla başvurularda dikkat edilmesi gereken birşey var mı birde sözleşmede doldurulması gereken bir durum var mı yoksa sadece imza mı atıyoruz ?

6 haziran paypal kapanması ile ilgili networkle görüşülmüş ve yeni ödeme yöntemi konusunda webmoney düşünülmektedir.
network yetkilileri 6 hazirandan önce sorunun çözüleceği bilgisi alınmıştır.

Alımlar günceldir contract gönderilen kanallar kontratlarını kabul ettikten sonra yaklaşık 12 saat içinde davetiyeleri gelir

Hala onaylanmayan kontrantlar var , bilmiyen arkadaşlar için başvurduktan sonra kanalınız şarlara uygun ise başvuru mailine kontract gönderilir onaylarsınız takriben 12 saat içinde davetiyeniz kanalınıza gelir, eğer kontract geldimi davetiye geldi mi diye girip çıkmak istemiyorsanız mailine beni skype ekleyin söyleyeyim,

Networkumuze bağlı tüm kanal sahipleri nisan ve mayıs ödemelerini almak için
https://goo.gl/mQWEWb formu doldurmaları gerektir. webmoney hala sürümcemede bu iki ay için banka ile ödeme olacaktır sorularınız için hatırlayamadığınız bilgiler için konu altından pmden skypedan ulaşabilirsiniz. ödemeler bir aksilik olmaz ise ayın 15 de yapılacaktır
dolduran bana haber versin ki listeden düşeyim hiç bir kanalsahibinin habersiz kalmasını istemiyorum

Son düzenleme:
Kollektif network olarak %90 kanallarımız yurtdışıdır. Gizza network'un yapmış olduğunu bu forumda başka kişilerinde yapabıleceğini düşündüğüm için türkiyeden kanal alımını kapatıyorum çünkü biliyorsunuz stemdigital dashboardu kaynaklı networke bağlı diğer kanallar gözükmekte özel olarak kanal sokmak isteyen pm iletişime geçsin.
Hocam bu gizza network ne yapmış ? Birçok yerde gizza nın yaptığı deniliyor da ne yaptığını göremedim . Merak ettim ne yapmış bu gizza:) Kusura bakmayın her zaman forumu takip edemeyebiliyorum.

çıkmak isteyip çıkabilen var mı? stemdigital artık ödeme yapmayacak mı?

çıkmak isteyip çıkabilen var mı? stemdigital artık ödeme yapmayacak mı?

dün yazdım kardeşim kanalınızı, artık 30 gün sonra tekrar yazıcağım aklımdasınız yani, 2. olarak zaten zaten kanalları sınırsız yapmayınca bir kaç günden sonra alımları kapattım bir kaç kanal var benim kanallarım dışında o kanallarda bir 2 dolar kazanmıyorlar aylık partnerde alımları açmayıda düşünmüyorum.

aklımdasınız merak etmeyin

dün yazdım kardeşim kanalınızı, artık 30 gün sonra tekrar yazıcağım aklımdasınız yani, 2. olarak zaten zaten kanalları sınırsız yapmayınca bir kaç günden sonra alımları kapattım bir kaç kanal var benim kanallarım dışında o kanallarda bir 2 dolar kazanmıyorlar aylık partnerde alımları açmayıda düşünmüyorum...

valla bitsin gitsin bu sefer, adamlara her kanaldan hazirandan veri yazıyorum bakmıyorlar sende bıktın skype dan bu konuyu açınca susuyorsun, bıraksınlar gidelim artık. Dailymotion girmez oldum sinirimden, kazanacak kanal boş duruyor...

Son düzenleme:
dün yazdım kardeşim kanalınızı, artık 30 gün sonra tekrar yazıcağım aklımdasınız yani, 2. olarak zaten zaten kanalları sınırsız yapmayınca bir kaç günden sonra alımları kapattım bir kaç kanal var benim kanallarım dışında o kanallarda bir 2 dolar kazanmıyorlar aylık partnerde alımları açmayıda düşünmüyorum.

Hocam dönüş yaptılar mı size? He has to wait lerin toplamı 140 gün olacak neredeyse de.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri