2 gün önce dambıl çalışayım dedim 10dk falan çalıştım fakat ertesi gün kolumu hareket ettiremiyordum sağ kolum yine biraz iyide sol kolum iyice kötü ne yapmam gerek geçicimi yoksa hastaneye falan gitmelimiyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 gün önce dambıl çalışayım dedim 10dk falan çalıştım fakat ertesi gün kolumu hareket ettiremiyordum sağ kolum yine biraz iyide sol kolum iyice kötü ne yapmam gerek geçicimi yoksa hastaneye falan gitmelimiyim
kas gevşetici sürdümÇok yüklendiyseniz şu şekilde olur, kas gevşetici filan için.
aynen direk zorladımvücut soğuk olarak mı çalıştın,aniden yüklenmek pek iyi olmaz ben 2 hafta çekmiştim bu sıkıntıyı sonrasında geçmişti.
yarın geçmesse gidicemBüyük ihtimal liflerin zedelenmiş,doktora git ilaç filan verecek,sinirlerin şakası olmaz.
ilk kez çalşıyorsan normaldir kaslar yırtılarak açılırlar gerçi bir günlük çalışmada böyle bişey olması mümkün değil ama hiç kıpırdatamıyorsan kesinlikle bir doktora git çünkü bende 2 sene önce biraz niyetlenmiştim arkadasımla büyük agrılar çektik benimki hantallıkdan olmasına ragmen onun kasında zedelenme olmustu doktor krem vermişti bana geçer dedi bişey vermedi :d seninde durumun bu ikisinden biri ya ilkkez böle bişe yaptıgın için o hantallık çıkana kadar bu şekil agrı çekersin yada Allah korusun zedelenme yırtık vardır farkında değilsindir oyüzden git kafan rahat etsin
6....kaçar kiloyla girdin
Birdaha hic yapmadim korkudanne doktoru yahu. Spora yeni başlayanların hamlama sorunu bu. Laktik asit yüzünden hissizleşiyor eklemlerin. O asitler dağıldıgı vakit gececek sonra da sporu bırakmazsan hamlama sorunu olmaz yeniden. Ama ilk 10 gün bu şekilde ağrı yaşaman çok doğal korkma kas gevşetici al sıcak suyla masaj yap duşta rahatlatıcak. Ben telefonu kulagıma götüremiyordum ilk zamanlar, bacak calıstıgım da ise merdiven cıkamadım feciydi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.