Kolllarımı hareket ettiremiyorum

uploudpro39

Kayıtlı Üye
2 gün önce dambıl çalışayım dedim 10dk falan çalıştım fakat ertesi gün kolumu hareket ettiremiyordum sağ kolum yine biraz iyide sol kolum iyice kötü ne yapmam gerek geçicimi yoksa hastaneye falan gitmelimiyim

vücut soğuk olarak mı çalıştın,aniden yüklenmek pek iyi olmaz ben 2 hafta çekmiştim bu sıkıntıyı sonrasında geçmişti.

Büyük ihtimal liflerin zedelenmiş,doktora git ilaç filan verecek,sinirlerin şakası olmaz.

2 gün önce dambıl çalışayım dedim 10dk falan çalıştım fakat ertesi gün kolumu hareket ettiremiyordum sağ kolum yine biraz iyide sol kolum iyice kötü ne yapmam gerek geçicimi yoksa hastaneye falan gitmelimiyim

ilk kez çalşıyorsan normaldir kaslar yırtılarak açılırlar gerçi bir günlük çalışmada böyle bişey olması mümkün değil ama hiç kıpırdatamıyorsan kesinlikle bir doktora git çünkü bende 2 sene önce biraz niyetlenmiştim arkadasımla büyük agrılar çektik benimki hantallıkdan olmasına ragmen onun kasında zedelenme olmustu doktor krem vermişti bana geçer dedi bişey vermedi :d seninde durumun bu ikisinden biri ya ilkkez böle bişe yaptıgın için o hantallık çıkana kadar bu şekil agrı çekersin yada Allah korusun zedelenme yırtık vardır farkında değilsindir oyüzden git kafan rahat etsin

vücudunu ısıtmadıysan ve sürekli yapmadığın hareketleri yaptıysan zorlamışsındır.Ya zedelenmiştir ya da liflerin atmıştır bir doktora gitmelisin.

Çok yüklendiyseniz şu şekilde olur, kas gevşetici filan için.
kas gevşetici sürdüm
vücut soğuk olarak mı çalıştın,aniden yüklenmek pek iyi olmaz ben 2 hafta çekmiştim bu sıkıntıyı sonrasında geçmişti.
aynen direk zorladım
Büyük ihtimal liflerin zedelenmiş,doktora git ilaç filan verecek,sinirlerin şakası olmaz.
yarın geçmesse gidicem

ben komple felç olmuştum ağrısı 2 gün sürmüştü sonra geçti kendiliğinden genelde herkeze olur ilk zamanlar çok zorlayınca

ilk kez çalşıyorsan normaldir kaslar yırtılarak açılırlar gerçi bir günlük çalışmada böyle bişey olması mümkün değil ama hiç kıpırdatamıyorsan kesinlikle bir doktora git çünkü bende 2 sene önce biraz niyetlenmiştim arkadasımla büyük agrılar çektik benimki hantallıkdan olmasına ragmen onun kasında zedelenme olmustu doktor krem vermişti bana geçer dedi bişey vermedi :d seninde durumun bu ikisinden biri ya ilkkez böle bişe yaptıgın için o hantallık çıkana kadar bu şekil agrı çekersin yada Allah korusun zedelenme yırtık vardır farkında değilsindir oyüzden git kafan rahat etsin

benimkide hantallıktan büyük ihtimal

ya kardesim gidin koşu yapın ne bileyim yüzün kültür fizik yapın filan ama bu tür tehlikeli işlerle ugrasmayin doğal sporlar en güzeli 2-3 güne anca açılır kolların bende düştüm bu hataya ordan biliyorum

eczaneden parafon tablet 5 tl + tyoflex krem 10 tl alıp kullanabilirisn geçmiş olsun :)

Hocam alıştıra alıştıra çalışşsaydınız keske birden abanmanızın faydası değil zararı olur kaslarınız tahribat görmüştür.Sağlık açısından olan bilgileri netten değilde en yakın hastaneye giderek öğrenin.Kontrole gidin derim.Geçmiş olsun.

zorladıysan veya spora yeni başladıysan ondan olmuştur.
sen doktora gitmeyi ihmal etme yinede.

Ben bugunde yasadım bunu baya agır calısıyorum avucuma su doldurdum yuzume vuracaktım avucuma baka kaldım :D :D

sürantreman denen şey olmuş hocam, en iyisi kas gevşetici iğne ve ilgili bölgeye kas gevşetici krem sürmektir her ikisi de iyileşmeyi hızlndırır kendi haline bırakmayın bence. fakat oruç tutuyorsanız iğne vurunmak ve kremi o bölgeye yedirmek oruçlu iken orucunuzu sakatlayabilir bunu da aklınızda bulundurun. :) geçmiş olsun.

:D ne doktoru yahu. Spora yeni başlayanların hamlama sorunu bu. Laktik asit yüzünden hissizleşiyor eklemlerin. O asitler dağıldıgı vakit gececek sonra da sporu bırakmazsan hamlama sorunu olmaz yeniden. Ama ilk 10 gün bu şekilde ağrı yaşaman çok doğal korkma kas gevşetici al sıcak suyla masaj yap duşta rahatlatıcak. Ben telefonu kulagıma götüremiyordum ilk zamanlar, bacak calıstıgım da ise merdiven cıkamadım feciydi.

:D ne doktoru yahu. Spora yeni başlayanların hamlama sorunu bu. Laktik asit yüzünden hissizleşiyor eklemlerin. O asitler dağıldıgı vakit gececek sonra da sporu bırakmazsan hamlama sorunu olmaz yeniden. Ama ilk 10 gün bu şekilde ağrı yaşaman çok doğal korkma kas gevşetici al sıcak suyla masaj yap duşta rahatlatıcak. Ben telefonu kulagıma götüremiyordum ilk zamanlar, bacak calıstıgım da ise merdiven cıkamadım feciydi.
Birdaha hic yapmadim korkudan :D ne zaman gecer bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri